2777
2789
رنگ مویش را تمام شهر می دانند، حیف پیش چشم عاشق من روسری سر می کند! با حیا بودم ولی با دیدنش فهمیده ...

خیلی اینو دوس داری ک گذاشتی

من عشق تو را به

جای ایمان دارم!

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با تو مرا سوختن اندر عذاب؛ بِه؛ که شدن با دِگری در بهشت... #سعدی🍃

آدم 

چقدر خالی ست از خودش

وقتی پُر است 

از یادِ کسی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خیلی اینو دوس داری ک گذاشتی من عشق تو را به  جای ایمان دارم!

💛

گبر و ترسا و مسلمان هر کسی در دینِ خویش؛
قبله‌ای دارند و ما زیبا نگارِ خویش را...
#سعدی🍃

انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت! این‌قدر که خالی شده بعدِ از تو جهانم... #فاضل-نظری🍃

حضورت در قلبم

مثل نفس کشیدن است

آرام و بی‌صدا اما همیشگی.

کس نگذشت در دلم تا تو به خاطرِ منی یک نفس از درونِ من خیمه به در نمی زنی...! سعدی🍃

‌‌‌‌‌گواهی می‌دهم

به گنجشک‌هایی که

از چشم‌های تو

تا قلب من پرواز می‌کنند!

گواهی می‌دهم که من

یک‌بار عاشقت شدم

و هنوز هم ..

کاشکی پرده برافتادی از آن منظرِ حُسن؛ تا همه خلق ببینند نگارستان را...! #سعدی🍃 ممنون از حضورت 💛 ...

شب شمام 🤍🦋

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز