resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 عنوان 💛 شعر...💛 455 بازدید | 116 پست من و آزردگی از عشق! و عشقِ چون تویی حاشا!گرت باور نمیداری به دست امتحانم ده...#وحشی-بافقی🍃یه بیت شعرِ زیبا هم؛ شما بگید...💛 1399/10/19 | 22:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206794 محمود درویش چقدر قشنگ میگه:تـو نَه دوری تا انتظارت کشمو نَه نزدیکی تا ديدارت كنمو نَه از آن مَنی تا قلبم آرام گیردو نَه مَن محروم از توام تا فراموشت کنمتـو در میانهی همه چیزی! وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
aidoon عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16153 ب قبرستان گذر کردم کمو بیشبدیدم قبر دولتمند و درویشن درویش بی کفن در خاک رفتهن دولتمند برده یک کفن بیش
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38807 آن قصر که بر چرخ همی زد پهلوبر درگه آن شهان نهادندی رودیدیم که بر کنگره اش فاخته ایبنشسته همی گفت که کو کو کو کو ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 محمود درویش چقدر قشنگ میگه: تـو نَه دوری تا انتظارت کشم و نَه نزدیکی تا ديدارت كنم و نَه ... 💛💛💛بر ماجرایِ خُسرو و شیرین قَلَم کشید؛شوری که در میانِ مَنَست و میانِ دوست...#سعدی🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ب قبرستان گذر کردم کمو بیش بدیدم قبر دولتمند و درویش ن درویش بی کفن در خاک رفته ن دولتمند برده یک ... هرگز حسد نبردم! بر منصبی و مالی؛الا بر آن که دارد با دلبری وصالیدانی کدام دولت در وصف؛ مینیاید؟چشمی که باز باشد هر لحظه بر جمالی...#سعدی🍃
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38807 ای قوم به حج رفته کجایید کجاییدمعشوق همین جاست بیایید بیاییدمعشوق تو همسایه دیوار به دیوار در بادیه سرگشته شما در چه هوایید°°°°°°°°°°°°°°°°دور مرو سفر مجو پیش تو است یار تو نعره مزن که زیر لب میشنود دعای توعاشق این دوتا شعرم.😍خیلی پرمعنان ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 شادی بطلب که حاصل عمر دمی استهر ذره خاک کیقبادی و جمی استاحوال جهان و اصل این عمر که هستخوابی و خیالی و فریبی و دمیست پیری به سال نیست. به حاله
aidoon عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16153 هرگز حسد نبردم! بر منصبی و مالی؛ الا بر آن که دارد با دلبری وصالی دانی کدام دولت در وصف؛ مینیاید؟ چ ... 👍🏻♥️
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 آن قصر که بر چرخ همی زد پهلو بر درگه آن شهان نهادندی رو دیدیم که بر کنگره اش فاخته ای بنشسته همی ... 💛👌بیا که قصر امل سخت سست بنیادست؛بیار باده که بنیادِ عمر بر بادست...#حافظ🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ای قوم به حج رفته کجایید کجایید معشوق همین جاست بیایید بیایید معشوق تو همسایه دیوار به دیوار ... 💛👌ندهد طوفِ صنمخانه به صد حجِ قبول!شیخ صنعان که دلش را بُتِ تَرسا ببرد...#وحشی-بافقی🍃طوف: طواف
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206794 💛💛💛 بر ماجرایِ خُسرو و شیرین قَلَم کشید؛ شوری که در میانِ مَنَست و میانِ دوست... #سعدی🍃 من باشم و وی باشد و می باشد و نیکی باشد و کی باشد و کی باشد و کیمن گَه لب وی بوسم وی گَه لب میمن مست ز وی باشم و وی مست ز می وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 شادی بطلب که حاصل عمر دمی است هر ذره خاک کیقبادی و جمی است احوال جهان و اصل این عمر که هست خوابی و ... عمر که بیعشق رفت؛ هیچ حسابش مگیرآبِ حیاتست عشق! در دل و جانش پذیر...#مولانا🍃
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38807 💛👌 بیا که قصر امل سخت سست بنیادست؛ بیار باده که بنیادِ عمر بر بادست... #حافظ🍃 آن قصر که جمشید در او جام گرفتآهو بچه کرد و روبه آرام گرفتبهرام که گور میگیرفتی همه عمردیدی که چگونه گور بهرام گرفت؟خیام# اینم یه شعر دیگه با مضمون نسبتا مشترک❤ ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌