resume مدیر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 عنوان 💛 شعر...💛 | مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 116 پست من و آزردگی از عشق! و عشقِ چون تویی حاشا!گرت باور نمیداری به دست امتحانم ده...#وحشی-بافقی🍃یه بیت شعرِ زیبا هم؛ شما بگید...💛 1399/10/19 | 22:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 من باشم و وی باشد و می باشد و نی کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی من گَه لب وی بوسم وی گَه لب می من ... 💛💛💛خُنُک آن دم که نشینیم در ایوان من و توبه دو نقش و به دو صورت به یکی جان من و تو...#مولانا🍃
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 عمر که بیعشق رفت؛ هیچ حسابش مگیر آبِ حیاتست عشق! در دل و جانش پذیر... #مولانا🍃 گاوان و خران بار برداربه ز آدمیان مردم آزار پیری به سال نیست. به حاله
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 آن قصر که جمشید در او جام گرفت آهو بچه کرد و روبه آرام گرفت بهرام که گور میگیرفتی همه عمر دیدی که ... یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیمیک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج...!#فاضل-نظری🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 گاوان و خران بار بردار به ز آدمیان مردم آزار با چون خودی درافکن! اگر پنجه میکنی؛ما خود شکستهایم! چه باشد شکستِ ما...سعدی🍃
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206800 💛💛💛 خُنُک آن دم که نشینیم در ایوان من و تو به دو نقش و به دو صورت به یکی جان من و تو... #م ... ما را ز سر بریده میترسانی ما گر ز سر بردیه میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم در محفل عاشقان خوشا رقصیدندامن ز بشاط گل برچیدن وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 با چون خودی درافکن! اگر پنجه میکنی؛ ما خود شکستهایم! چه باشد شکستِ ما... سعدی🍃 تا رنج تحمل نکنی گنج نبینیتا شب نرود صبح پدیدار نباشدبسیار سفر باید تا پخته شود خامیصوفی نشود صافی تا در نکشد جامی پیری به سال نیست. به حاله
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ما را ز سر بریده میترسانی ما گر ز سر بردیه میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم در محفل ... ماییم و مِی و مطرب و این کُنجِ خرابجان و دل و جام و جامه پر دردِ شرابفارغ ز امید رحمت و بیمِ عذابآزاد ز خاک و باد و از آتش و آب...#خیام🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد بسیار سفر باید تا پخته شود خامی صوفی نشود صا ... رنجها بردیم و آسایش نبود اندر جهان؛ترک آسایش گرفتیم این زمان آسودهایم...#سعدی🍃
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 رنجها بردیم و آسایش نبود اندر جهان؛ ترک آسایش گرفتیم این زمان آسودهایم... #سعدی🍃 ای روی دلارایت مجموعه زیباییمجموع چه غم دارد از من که پریشانمدریاب که نقشی ماند از طرح وجود منچون یاد تو میآرم خود هیچ نمیمانم پیری به سال نیست. به حاله
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206800 ماییم و مِی و مطرب و این کُنجِ خراب جان و دل و جام و جامه پر دردِ شراب فارغ ز امید رحمت و بیمِ عذاب ... گر به جرم سینه صافی سنگبارانت کنندهمچو آب از بردباریها به روی خود میار🍁✨صائب تبریزی وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ای روی دلارایت مجموعه زیبایی مجموع چه غم دارد از من که پریشانم دریاب که نقشی ماند از طرح وجود من ... دارم از زلفِ تو اسباب پریشانیِ جمع؛ای سرِ زلفِ تو مجموع پریشانیها...#شهریار🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 گر به جرم سینه صافی سنگبارانت کنند همچو آب از بردباریها به روی خود میار🍁✨ صائب تبریزی با بـــد گهـــر میامیز، تا بـــد گهر نگـــردیحکمِ سراب دارد، آبی که در شراب است...صائب تبریزی🍃
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 دارم از زلفِ تو اسباب پریشانیِ جمع؛ ای سرِ زلفِ تو مجموع پریشانیها... #شهریار🍃 اگر بدانی وقتی نیستی چقدر بیهوده امتلخم، خرابم و هیچ اگر بدانی فقط …هیچوقت نمی روی بانوی زیبای منحتی به خواب پیری به سال نیست. به حاله
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206800 با بـــد گهـــر میامیز، تا بـــد گهر نگـــردی حکمِ سراب دارد، آبی که در شراب است... صائب تبریزی🍃 غبار غم برود دل خوش شود حافظ وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 اگر بدانی وقتی نیستی چقدر بیهوده ام تلخم، خرابم و هیچ اگر بدانی فقط … هیچوقت نمی روی بانوی زیبای م ... میخواستم رها شوم از عاشقانههادیدم که در نگاهِ تو حاصل نمیشودتا نیستی تمام غزلها معلّق انداین شعر مدتیست که کامل نمیشود...#نجمه زارع🍃