2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 60 پست

بله درسته 

ولی من خودم به شخصه فضای اینجا برام خیلی جالبه

چیزیه که هیچ وقت نتونستم حس کنم این صمیمیت و راحت بودنو توی واقعیت

برای اینکه انرژی بگیرم میام اینجا

ولی منظورتونو از سوال متوجه نمیشم!!

یعنی اینجا من راجب به مکانیسم های ترشح انسولین یا نقش تسهیل سیناپسی سوال کنم؟

خوب اینا چیزیه که با یک سرچ ساده میشه پیدا کرد

شایدم منظورتون اینه که راجب به چیزای مهم و انسانیت صحبت بشه که موافقم

ولی در کل فضای صمیمی اینجا برام جذابه

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید  کاش یکم واضح تر صحبت کنید الان منظور شما این هست که سوالاتی که اینجا پرسیده میشه با ف ...

نه منظور من همه ی سوالات و موضوعات نیست و حتما بعضی موضوعات نیاز به تحقیق و سوال داره اما اکثرا سوالات یا موضوعاتی هستند که اگه خودمون فکرکنیم به نتیجه خواهیم رسید...بحث خدا و خودشناسی هم که کاملا جداست

بله درسته  ولی من خودم به شخصه فضای اینجا برام خیلی جالبه چیزیه که هیچ وقت نتونستم حس کنم این ...

منظور من همه ی سوالات و موضوعات نیست و حتما بعضی موضوعات نیاز به تحقیق و سوال داره اما اکثرا سوالات یا موضوعاتی هستند که اگه خودمون فکرکنیم به نتیجه خواهیم رسید...ما اینجا هستیم که به هم کمک کنیم و رشد کنیم 

منظور من همه ی سوالات و موضوعات نیست و حتما بعضی موضوعات نیاز به تحقیق و سوال داره اما اکثرا س ...

بله موافقم

خیلی خوبه که شما یاداوری کردید

فعلا سرم شلوغه ولی بعدا یک تاپیک میزنم راجب به یک چیز مفید😁 

اگه یادم باشه شما رو هم تگ میکنم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
بله موافقم خیلی خوبه که شما یاداوری کردید فعلا سرم شلوغه ولی بعدا یک تاپیک میزنم راجب به یک چیز مف ...

خوشحال میشم در یک مسیر مثبت به هم نوع های خودمون کمک کنیم و از تجربه های هم استفاده کنیم

چرا فکر کردی تاپیکای اینجا کل زندگی یک شخص رو شامل میشه؟

چرا فکر میکنی کسی که نیاز به همدردی درمورد موضوع خاصی داره فکر نمیکنه؟

چرا فکر کردی با چندتا جمله اینجا فهمیدی که اکثریت تفکر نمیکنن؟

مگه تفکر عبادت نیست؟پس لطفا بیشتر عبادت کن تا قضاوت

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
مشکل ما در این جامعه زمانی شروع شد که فرق گذاشتیم بین جنسیتمون...اما هیچ وقت به انسانیت نگاه نکردیم ...

دقیقا👌👌👌

اصل مطلب رو بیخیال شدن

گیر دادن به اینکه واااای شما آقایی😐😐😐

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چرا فکر کردی تاپیکای اینجا کل زندگی یک شخص رو شامل میشه؟ چرا فکر میکنی کسی که نیاز به همدردی درم ...

منظور من همه ی سوالات و موضوعات نیست و حتما بعضی موضوعات نیاز به تحقیق و سوال داره اما اکثرا سوالات یا موضوعاتی هستند که اگه خودمون فکرکنیم به نتیجه خواهیم رسید...ما اینجا هستیم که به هم کمک کنیم و رشد کنیم

خب گاهی اوقات آدم نیاز به تجربه دیگران داره