2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 60 پست
انشالا یک روزی از خودمون شروع کنیم مسیر انسانیت رو

آمین💚💚💚

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

گاهی اوقات توی زندگی تک تک ما حتی شما یه اتفاق هایی رخ میده حالا از روی هیجان احساسات یا هر عامل دیگه کاری رو بدون تامل انجام میدیم پس مسلما باید حق بدیم

ولی صحبتتون کاملا صحیحه

و شدیدا طرفدار تاپیکاتون هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور من همه ی سوالات و موضوعات نیست و حتما بعضی موضوعات نیاز به تحقیق و سوال داره اما اکثرا سوالات ...

درسته که بعضی تاپیکا سوالای مهمی نمی پرسن یا محتوای جالبی نداره اما هرکس تو سایت 6تا سهمیه تاپیک داره واقعا نمیشه به دیگران امر و نهی کرد و این قسمتم برای تبادل نظر و اشتراک هست

توی سایت های دیگه شاید مطالب مفید تر یا کاربردی تر باشه اما این سایت فضای صمیمی تری داره و بیشتر برای سوالات خانمای باردار هست 

گاهی اوقات توی زندگی تک تک ما حتی شما یه اتفاق هایی رخ میده حالا از روی هیجان احساسات یا هر عامل دیگ ...

بله درسته. شما لطف دارید به من..حتی من صحبت های احساسی و هیجانات ها هم بد نمیدونم و باید ابراز بشه..شاید من باید واضح تر متن تاپیک رو مینوشتم

درسته که بعضی تاپیکا سوالای مهمی نمی پرسن یا محتوای جالبی نداره اما هرکس تو سایت 6تا سهمیه تاپیک دار ...

سر صحبت من هم سوال مهم یا مطالب جالب نیست..گفتم که ما اینجاییم که بهم کمک کنیم...اما واقعا سوالات و موضوعاتی دیده میشه که واقعا آدم با خودش میگه خدا به ما عقل رو داده که واقعا ازش استفاده نکنیم؟  من باید متن تاپیک رو واضح تر بیان میکردم...ممنونم از شما که نظرتون رو میدید و من خیلی خوشحالم

سر صحبت من هم سوال مهم یا مطالب جالب نیست..گفتم که ما اینجاییم که بهم کمک کنیم...اما واقعا سوالات و ...

نمیدونم من اینطور برداشت کردم که منظورتون تاپیکای فال و حس ششم و .. اینا باشه منم این عقایدو اینجا دیدم بعضی جاها جنبه سرگرمی داره اما خب ...

مشکل ما در این جامعه زمانی شروع شد که فرق گذاشتیم بین جنسیتمون...اما هیچ وقت به انسانیت نگاه نکردیم ...

خخخ چی  میگی  بعضی محیط  ها  زنونست  بعضی  مردونه   همه  دنیاهم  داره  همچین  جاییرو  

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

مشکل ما اینه که حتی نمیتونیم درست فکر کنیم!!! جناب میکائیل ای کاش طرز اینکه بتونیم درستتر فکر کنیمو بگین....ببینید من خودم همیشه سعی میکنم قبل از هر کاری خوب فکر کنم ولی بعضاً شده همون تفکر هم اشتباه بوده!!!! من از کجا بدونم این فکر من صحیح و درسته ؟!!!من هر بار تاپیکاتونو میبینم این سوال میاد تو ذهنم چطور میتونم تفکر درستی داشته باشم؟!!! با کمترین درصد خطا...

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
مشکل ما اینه که حتی نمیتونیم درست فکر کنیم!!! جناب میکائیل ای کاش طرز اینکه بتونیم درستتر فکر کنیمو ...

کاش توی یک فضای دیگه از مجازی بودیم که بتونم بیشتر توضیح بدم و منظورمو برسونم مثلا با ویس صحبتام رو بگم..متاسفانه اینجا محدودترم و فقط میتونم یک صحبت کلی کنم..انسان اگه ذهنشو کنار بزاره و در همین لحظه فکر کنه میتونه جواب خودش رو بگیره ..درون همه ی ما یک فطرت ثابتی هست که هروقت رجوع کنیم به اون بهمون بهترین راهو نشون میده

کاش توی یک فضای دیگه از مجازی بودیم که بتونم بیشتر توضیح بدم و منظورمو برسونم مثلا با ویس صحبتام رو ...

کاملا درست میگین....یعنی در همون لحظه فکر کنیم و نگرانی از بابت بعدا نداشته باشیم؟ همین کفایت میکنه برای رسیدن به تفکر درست؟منظورتونو متوجه شدم ولی حس میکنم تو لحظه هم ممکن خطا داشته باشه..علی الخصوص موقع عصبانیت یا تحریک شدن احساسات..نمیدونم شایدم من دارم اشتباه فکر میکنم.

کاملا درست میگین....یعنی در همون لحظه فکر کنیم و نگرانی از بابت بعدا نداشته باشیم؟ همین کفایت میکنه ...

این آیدیه تلگرام خودمه اگه دوست داشتید پیام بدید شاید اونجا بهتر بتونم منظورمو برسونم...

mtn200@

این آیدیه تلگرام خودمه اگه دوست داشتید پیام بدید شاید اونجا بهتر بتونم منظورمو برسونم... mtn200@

سپاسگزارم..ولی تلگرام  ندارم و اینیستامم خیلی وقته که بستم و پاک کردم، و الا حتما استفاده میکردم.