2777
2789
عنوان

ازمایش سنو غربالگری اول

199 بازدید | 25 پست

اگه دو سه روز دیر تر انجام  بدم اشکال داره؟اخه  هیچکس و اینجا ندارم  رانندگی هم خیلی وقته نکردم .همسرجان ایران نیست  صبر کنم برسه با هم بریم...

تو رو خدا برام دعا کنید منم مادر بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله  .  ۱۶سال انتظار واقعا  چشممون به راه اومدن نی نی هاست

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برای ۲۰ بهمن واسه اولین بار سونوگرافی دارم  خیلی استرس دارم هفته هفتمم

من ۷هفته رفتم گفتن قلب تشکیل شده. دستام یخ کرده بود.  

عزیزم باید تو زمان خودش انجام بشه بعد ۱۶ سال باردار شدی؟انشالله به سلامتی فارغ شی

یه بار جنین ایست قلبی شد تو ۱۳ هفته  ..  واسه این میترسم تنها برم...

یه بار جنین ایست قلبی شد تو ۱۳ هفته  ..  واسه این میترسم تنها برم...

خب هر طوری شده یکیتو ببر دوستی،اشنایی کسی به هر کسی نزدیکت هس

اخه فک کنم دیرار بری نشه انجام بدی

خدایا ممنونم ازت که در مقابل تموم‌ نداشته هام بهم‌یه دختر دادی👸👸👸👸
من ۷هفته رفتم گفتن قلب تشکیل شده. دستام یخ کرده بود.  

عکس سونوی قلب رو میفرستی عزیزم؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عکس  معمولی  پیدا نیست   نوشت  همه چی دارد  دو بار پرسیدم  قلب تش ...

همونو بفرست بی زحمت؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عکس  معمولی  پیدا نیست   نوشت  همه چی دارد  دو بار پرسیدم  قلب تش ...

گلم من واسه جنسیت میخوام ببینم سونوقلب رو...

با روش رمزی تو 8هفته میشه جنسیت رو حدس زد

عکس نداده خخخخ عکسش و همونجا دیدم 

باشه عزیزم

انشاالله صحیح وسالم زایمان کنی ونی نی هاتو بغل بگیری

باشه عزیزم انشاالله صحیح وسالم زایمان کنی ونی نی هاتو بغل بگیری

یه دنیا ممنونم از دعای خیرت ان شاءالله شما هم سلامت و حاجت روا باشی ان شاء الله