2777
2789
عنوان

ازمایش سنو غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
یه دنیا ممنونم از دعای خیرت ان شاءالله شما هم سلامت و حاجت روا باشی ان شاء الله 

مرسی عزیزم انشاالله  

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دقیق نمیدونم  ۱۰هفته و ۴ روز..۲ابان اولین روز اخرین پریودی  بودی

تماس بگیرید از دکترتون سوال کنید تا چند هفته زمان دارید برید.ان شاءا... صحیح و سالم و به وقتش به دنیا میاد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
گلم من واسه جنسیت میخوام ببینم سونوقلب رو... با روش رمزی تو 8هفته میشه جنسیت رو حدس زد

جدا؟من‌روز سونو ۷ هفته و ۱ روزم بوده،میشه؟

خدایا ممنونم ازت که در مقابل تموم‌ نداشته هام بهم‌یه دختر دادی👸👸👸👸
جدا؟من‌روز سونو ۷ هفته و ۱ روزم بوده،میشه؟

اره گلم بفرست عکسش رو

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

سونو شکمی هست؟

عزیزم دقیقا وسطه ولی احتمالا دختره

سونو شکمی هست؟ عزیزم دقیقا وسطه ولی احتمالا دختره

اره عزیز،واقعا؟؟؟خدا از دهنت بشنوه آرزومه دختر یه پسر دارم

چیش وسطه؟چطوری حدس زدی؟

عزیزم نظریه رمزی رو مطالعه کن از نت متوجه میشی

اگه جفت و جنین سمت چپ ساک بارداری باشه درواقع داخل رحم سمت راسته و نی نی پسره

اگه جفت وجنین سمت راست ساک بارداری باشه درواقع داخل رحم سمت چپه و نی نی دختره

تو عکس شما جفت وجنین وسط ساک هست ولی متمایل به راسته که میشه دختر

عزیزم نظریه رمزی رو مطالعه کن از نت متوجه میشی اگه جفت و جنین سمت چپ ساک بارداری باشه درواقع داخل ر ...

ممنون عزیزم،انشالله هر چی قسمت،در درجه اول سلامتیش مهمه ۰ون‌تازگیا یه سقط داشتم