2777
2789
عنوان

فکرای بیخود😩

100 بازدید | 6 پست

با مادرشوهرمینا یه ساختمونیم

بعد امروز حرف ارث و میراث اینا شده بود خلاصه داستان داره، واسه پدربزرگ همسرم

بعد من داشتم فکر میکردم اگه یه وقت همه‌ی داییا و خاله‌هاش تصمیم بگیرن جمع شن اینجا، اونوقت همشون خونه‌ی ما هم میخوان بیان؟ خونم زیاد بزرگ نیست از طرفی تازه ازدواج کردم.

داشتم به خودم میگفتم خوب بیان منم میرم پایین، از اونور میگفتم اگه یه وقت مادرشوهرم گفت برو بالا تا اینا بیان خونتو ببینن چی بگم!

از اونطرف داشتم فکر میکردم اگه اومدن شب موندن نمیخوام مثلا بگن زنا برن بالا مردا بمونن پایین یا برعکس

ای خدا

همه‌ی اینا ممکنه اتفاق بیفته‌ها ولی شاید چند ماه دیگه شاید اصلا اتفاق نیفته‌ولی من چند ساعته اعصابم بخاطرش خورده😤

خستم از خودم از اینکه انقدر به فکر اتفاقای نیفتاده‌ام😔 و فقط ارامشو از خودم میگیرم

خب اگه بیان اشکالش چیه؟ دوست نداری بیان؟

میدونی عزیزم مقصر خودم بودم

من دوران مجردی دست به سیاه و سفید نزدم

الان اومدم یه جا دور از خانوادم و با هر مهمونی زیاد اعصابم بهم میریزه از اینکه چرا دست تنهام و چرا اول زندگی باید انقدر مهمون داری کنم!

از طرفی بیشتر مواقع شوهرم خونه نیست و پیش مهمون من تنهام و این اذیتم میکنه، اگه باشه خیلی بهترم ولی مجبوره بره سرکار.

تقصیر خودم بود که از اول به اینا فکر نکردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی عزیزم مقصر خودم بودم من دوران مجردی دست به سیاه و سفید نزدم الان اومدم یه جا دور از خانوادم ...

گلم خواهر بزرگ‌تر یا دوستی که باهات خیلی صمیمی باشه داری؟ می‌تونی تو مهمونی‌ها بگی بیاد بهت کمک کنه. خونوادت خیلی دورن؟ اگه رفت و آمد سخت نیست مثلا واسه آشپزی می‌تونی روزی که مهمان داری بگی مادرت قبلش بیاد غذاها رو درست کنه تو فقط وقتی اومدن پذیرایی کنی. گلم بیشتر دخترا اولش مثل توئن طبیعیه کم کم یاد می‌گیری🌺

💙صدا کن مرا... 
گلم خواهر بزرگ‌تر یا دوستی که باهات خیلی صمیمی باشه داری؟ می‌تونی تو مهمونی‌ها بگی بیاد بهت کمک کنه. ...

نه متاسفانه نمیتونن بیان😔

خانواده‌ی شوهرمینا خوبنا ولی موقع مهمونی خودشونم حتی از جاشون بلند نمیشن

خیلی دلم میگیره از این تنهایی

برای همین از مهمونی دادن بدم اومده جوری که اینجوری شدم حتی هنوز حرفی هم نشده اینجوری بهم میریزم😔

میدونی عزیزم مقصر خودم بودم من دوران مجردی دست به سیاه و سفید نزدم الان اومدم یه جا دور از خانوادم ...

منم مجرد بودم کار خونه نمیکردم اصلا فکر کن بعد عروسیم چای و برنج دم کردن و میپرسیدم که ی وقت اشتباه نکنم اوایل مهمونم زیاد میومد خونمون منم اصلا اعتماد ب نفس نداشتم هول میشدم ولی الان اگه کارم بلد نباشم ی جوری رفتار میکنم انگار خیلی حالیمه 😄😄 حتی اگه گند بزنم توهم اگه اعتماد به نفسشو نداری رو دار باش