2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ز یاران چشم یاری داشتیم

خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

امدم یاد تو از دل به برونی فکنم

دل برون گشت ولی یاد تو با ماست هنوز  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
امدم یاد تو از دل به برونی فکنم  دل برون گشت ولی یاد تو با ماست هنوز    

به غیر از رفتنت چیزی اگر هم بوده، یادم نیست...!
چُنان شعری که میماند به خاطر؛ آخرین بندش...
#حسین-زحمتکش🍃

بسیار ستمکار و بَسی عهد شکن هست اما به ستمکاریِ آن عهد شکن نیست! #وحشی-بافقی🍃

نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت

پرده ی خلوت این غمکده بالا زد و رفت
هوشنگ ابتهاج

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت پر ده ی خلوت این غمکده بالا زد و رفت هوشنگ ابتهاج

آتشی در جان ما افروختی
رفتی و ما را ز حسرت سوختی
بی‌وداع دوستان کردی سفر
از که این راه و روش آموختی...؟!
#وحشی-بافقی🍃

خودش اول نگاهم کرد خدایا

به صد خواهش صدایم کرد خدایا

گناه این جدایی گردن اوست

که او آخر رهایم کرد خدایا

به غیر از رفتنت چیزی اگر هم بوده، یادم نیست...! چُنان شعری که میماند به خاطر؛ آخرین بندش... #حسین-زح ...

از سخن چینان شنیدم اشنایت نیستم خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
خودش اول نگاهم کرد خدایا به صد خواهش صدایم کرد خدایا گناه این جدایی گردن اوست که او آخر رها ...

گر چه کردم ذوق ها از آشناییهایِ او
انتقام از من کشید آخر جداییهایِ او...
#وحشی-بافقی🍃

از سخن چینان شنیدم اشنایت نیستم خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم    

ماجراهایی که با من زیرِ باران داشتی؛
شعر اگر می‌شد قریبِ پنج دیوان داشتم...
#کاظم-بهمنی🍃

بیا جانا دل پردرد مو بین

سرشک سرخ و روی زرد مو بین

بابا طاهر

بیا جانا دل پردرد مو بین سرشک سرخ و روی زرد مو بین بابا طاهر

بیش از این نتوان حریفِ دا‌غِ حرمان زیستن
یا مرا از خود ببر آنجا که هستی؛ یا بیا!
#بیدل-دهلوی🍃