2777
2789
منم کیانا با هرکسی به قصد ازدواج یا رایطه اشنا میشم به خدا کمتر از ۳ روز زده میشم ازش حتی حوصلشو ندا ...

دقیقا منم

مگر این ک انقد ب استقلال مالی و قدرت برسم بعد ازدواج کنم اونوقت هر غلطی کرد مث سگ مبندازمش بیرون

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چطور ینی اینقد وضع خرابه ؟؟

نمیدونم این از نظر شما خرابی اوضاع تلقی میشه یا نه 

اما با احترام به عقاید همه برای من دیدنه یه خانوم با تیشرت و شلوار کوتاه و بدون روسری تو مسیر های دربند اصلا مناسب نیس

یا یه خانوم با تاپ داخل ماشین 

سلام ببخشید ینی دختر همسرتون از ازدواج قبلشع

ن عزیزدلم 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
حالا چی شده چی دیدی ک رفته رو مخت

زن متاهل با دوتا بچه شوهرش عالی   افتاده پای یه مرد متاهل که سه تا بچه داره زنشم عالیه .... رفیق نامردم یه مدت به شوهرم پیام میداد که بیا باهم باشیم حالا خدارو شکر که شوهرم بهم گفت و اهل این کارا نیس  این اولیو تازه فهمیدم اعصابم خیلی بهم ریخته 

دقیقا منم مگر این ک انقد ب استقلال مالی و قدرت برسم بعد ازدواج کنم اونوقت هر غلطی کرد مث سگ مبندازم ...

دقیقا زدی به هدف میگم خونه ماشین داشته باشم یه ذره کج رفت پرتش کنم بیرون منم یه مدت رابطه جدی بودم عوضی انقدر زجرم داد اخرش با یه زن هرز پیام داد تصورم از هر چی مرد عوض شد چون سرش قسم میخوردم الان افتاده به التماس ولی ازچشمم مثل چی افتاده 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
اگر ناراحتی نمیشی بگو شما چرا😔

من دانشجوی رشته پرستاری هستم وقتی عقد بودیم همسرم خیلی خودشو خوب جلوه میداد ازدواج کردیم اخلاقاش عوض شد و باردار ک شدم بدتر شد.۸ ماهه ازدواج کردیم. زود باردار شدم ک همه چیز عوض شه نشد. بارها شماره این دختر و اون دخترو تو گوشیش دیدم ب روش نزدم . فیلم س.. نگاه میکرد بهش گفتم اول انکار کرد و بعدشم گفت خب نگاه میکنم چون لازمه. ی مدت تو اسنپ بود. بعدش رفت سر کار ۵ صبح میره بیرون ۸ شب میاد خونه ی شام میخوره و بهونه میگیره بعدش ب بهانه بنزین زدن میره بیرون و ۱۱ شب میاد میخوابه. اون تایم کمی هم ک تو خونه است سرش تو گوشیه.۸ ماهه هزار تومن ب من نداده. از وقتی ازدواج کردیم ی جوراب برا من نخریده. بهش میگم نون نداریم حتی واسه خونه نون هم نمیخره. ماهی ۸ و نیم میلیون حقوقشه و میرسه ب من میگه پول ندارم. من الان باردارم حتی گفت نمیبرمت سونوگرافی انومالی چون  گرونه ۲۸۰ هزار تومن پول ندارم. اونوقت رفته واسه خودش ی پالتو خریده دیشب دیدمش داشت با مامانش صحبت میکرد با گوشی گفت خریده ۶۰۰ هزار

سلام ببخشید ینی دختر همسرتون از ازدواج قبلشع

به بچگه خوندگی یحتمل قبول کردن

بالاخره فیلمنامه ها تکمیل شد یکی با نام سه داستان مارمولک محور و یکی به اسم بازی سرنوشت،داخل گوگل سرچ شودJust finished our multiple scripts which can be reviewed by searching their titles in google
نمیدونم این از نظر شما خرابی اوضاع تلقی میشه یا نه  اما با احترام به عقاید همه برای من دیدنه ی ...

من سوال کردم اخه من تبریزم تو تبریز تا این حد نیس بی حجاب هس ولی دیگه ن تااین حد بعد خیلی وخته بیرون درستو حسابی نرفتم

میشه بگیدد💟

گلم سرپرستیشو داریم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
من سوال کردم اخه من تبریزم تو تبریز تا این حد نیس بی حجاب هس ولی دیگه ن تااین حد بعد خیلی وخته بیرون ...

من کوه خیلی خوشم میاد 

سمت دربند و ولنجک و درکه و اینا زیاد میرم تو تهران 

این چیزا رواله اونجا