2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نفس عمیق بکش بیخیال آدما و رفتارای زد نقیضشون  تو یه بار زندگی میکنی بهتره بجای عصبی شدن  ...

عزیزم امضاتو خوندم تعجب کردم

۲۹ سالته و دخترت ۱۷ سالشه؟!!!

ینی چندسالت بوده دخترت به دنیا اومده؟!!

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
عزیزم امضاتو خوندم تعجب کردم ۲۹ سالته و دخترت ۱۷ سالشه؟!!! ینی چندسالت بوده دخترت به دنیا اومده؟!!

عزیزم دخترم از من و همسرم نیست

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
من قشنگ دارم انگیزم و برای ازدواج بالکل از دست میدم

منم کیانا با هرکسی به قصد ازدواج یا رایطه اشنا میشم به خدا کمتر از ۳ روز زده میشم ازش حتی حوصلشو ندارم میگم اینم یه مرد مثل بقیع همش دنبال هوساشه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌