2777
2789
دقیقا زدی به هدف میگم خونه ماشین داشته باشم یه ذره کج رفت پرتش کنم بیرون منم یه مدت رابطه جدی بودم ع ...

دقیقا منم کم ضربه نخوردم ، نسبت ب هرچی مرده بی اعتمادم 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم چقدر بزرگید خدا خیرتون بده😘💟

فداتشم بانو😍🌹♥️

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
یا خدا 😥😥تو رو خدا راست میگی

اره بقران. حتی نمیذاره کاراموزی ها بیمارستانمو برم الان جا موندم از همه و دیگه بهم مدرکم نمیدن. منو اورده شهر غریب دور از خانواده و از صبح تا شب تو خونه ام.اعتراضم ک کنم منو کتک میزنه. چند شب پیش ریش تراشو کوبوند ب شکمم میگفت بچه رو نخواستم. ی شب گفتم معلوم نیست با کیا میپری عصبانیتت واسه منه گفت ج.ن.د.ه ها خیابونی سگشون شرف داره ب تو.

ن عزیزدلم 

بزارین من بجاتون توضیح بدم،،ایشون یه دختری رو تو سن ده سالگی فکر کنم به فرزندخوندگی قبول کردن

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
خدانکنه مهربون..زنده باشید سالم در پناه خدا 😘💟

همچنین جان من💋❤️

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛