2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم رفتن خاستگاری....

2274 بازدید | 74 پست

خاله همسرم 35سالشه و یک بار در زمان عقد جدا شده،حالا دیشب قرار شد بیان خاستگاری یه روز قبلش مارو اسیر کردن که برید موکت بخرید و ما رو ببرید میوه بخریم و ازین حرفا بخدا با دهن روزه تا ساعت8هیچی نخوردم،این خانم طبقه پایین ماعه،روز قبل از خاستگاری ساعت 1 شب بود که

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنوانت خیلیییی یجوریه اسی😑

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
که یهو برقا رفت و ی صداهای خش خش از کف زمین میومد،درحالیکه طبقه پایین یه خونه متروکس و ی پیرزنی ساله ...

والا😑😂😂😂😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همسرمو صدا کردن پائین،بعد همسرم اومد بالا گفت گفتن سرویس پذیرائیتونو بدید(آخه چرا به من نمیگید مسخره ها)چاقو هامو،قندون و پیشدستی و جای میوه و جای شیرینی و شکلات خوری ها رو همه رو اومده با پررویی سرشو کرده تو کابینت و دونه دونه گفته بدم بهش بعدم که

همسرمو صدا کردن پائین،بعد همسرم اومد بالا گفت گفتن سرویس پذیرائیتونو بدید(آخه چرا به من نمیگید مسخره ...

راضی نبودی و دادی؟

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

خب تو چرا میری باهاشون

میوه و خریداشون همسرم رفت ولی وقتی ما بیرون بودیم دوباره سفارش دادن که اینو بخرید و اونو بخرید و خرمالو بخرید موکت بخرید،قهوه جوش بخرید

عزیزم چیکار کنم ما تو خونشون مستاجریم مجبورم دستم زیرشونه

یا وسیله نده یا وقتی میدی راضی باش

شما روزه هم میگیری

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )