خاله همسرم 35سالشه و یک بار در زمان عقد جدا شده،حالا دیشب قرار شد بیان خاستگاری یه روز قبلش مارو اسیر کردن که برید موکت بخرید و ما رو ببرید میوه بخریم و ازین حرفا بخدا با دهن روزه تا ساعت8هیچی نخوردم،این خانم طبقه پایین ماعه،روز قبل از خاستگاری ساعت 1 شب بود که
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بازم خوبه شوهرت اعصابش میکشه شوهر من بود خونه رو خراب میکرد رو سرشون تا الآنم خونه پیدا کرده یا چادر زده بود غلط کردن خونه رو نمیدادن مگه شما زور کردین الآنم بشین زیر دستشون
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
شوهرم خیلی خجالتیه و رو دروایسی داره بهشم میگم تو پشتم نیستی ناراحت میشه،میگه ولشون کن اونا بزرگ ترن ...
غلط کردن بزرگن
قرار نیست بزرگن هر کاری دلشون خواست بکنن کاش من جای تو بودم بزرگتر رو نشونشون میدادم کیف کنن نمیدونم شماها چرا ساکت میشینین اینجور مواقع اونا خجالت نمیکشن شما بکشین