2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم رفتن خاستگاری....

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 74 پست
آدم توی این دور و زمانه نباید بره وسایل کسی رو قرض بگیره...من خودم حساسم روی وسایلم و به کسی هم قرض ...

ما با همسایمون رفت و آمدی نداریم ولی برای وسایل مختلف میان از لباس گرفته تا وسایل خونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب به من زنگ زدن که کتری قوریتو بده،منم گفتم همسرم برد داد،دختر و پسر هم رفتن خونه ما صحبت کردن

آها من فکر کردم فقط واسه ی وسیله رو انداختن پس چرا به شوهرت گلایه نکردی تورو نگفتن شوهرت بهشون می‌گفت 

بازم خوبه شوهرت اعصابش می‌کشه شوهر من بود خونه رو خراب میکرد رو سرشون تا الآنم خونه پیدا کرده یا چادر زده بود غلط کردن خونه رو نمیدادن مگه شما زور کردین الآنم بشین زیر دستشون

ما با همسایمون رفت و آمدی نداریم ولی برای وسایل مختلف میان از لباس گرفته تا وسایل خونه 

عجب😳😳😳 مردم چه راااااحتن و پر روووو.... میدونین کمک خوبه ولی بیش از حدش خوب نیست.... به قول شاعر....خوبی که از حد بگذرد، نادان خیال بد کند....

منم يبار ٢ دست سرويس چيني هامو دادم به كسي مهمون داشت درحالي ك خودم استفاده نكرده بودم اصلا ولي اصلا ناراحت نشدم فك كنم من خيلي دلم بزرگه😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من ازین ناراحتم که وسیله هامو بردن من طبقه بالاشونم ولی گفتن تو نیا

اخه عزیزم خواستگاری خب بزرگترا میرن دیگه.به دل نگیر 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
پدرشوهرم که خیلی ناراحت شد دعوتش نکردن،شوهر خاله همسرمم گفت نمیام ولی اول از همه با خانواده اونجا نش ...

آخه بله برون که نیست همه رو دعوت کنن

خواستگاریه شاید میخوام یک حرفها و شرایطی بزنن که خصوصی هست

خواستگاری فقط فامیل درجه یک هستن 

نه عروس خواهر و ... و ...

شما هم لطف کردید براشون خرید کردید و ظرف هاتون رو قرض دادید

منم يبار ٢ دست سرويس چيني هامو دادم به كسي مهمون داشت درحالي ك خودم استفاده نكرده بودم اصلا ولي اصلا ...

آفرین گلم....یه بار ...و یا بارها برای کار خاص....نه اینکه همسایه مدام در خونت باشه لباسم ازت بگیره....

من بهش میگم بگو لباس چی میخوای میخرم برات ولی عمرا لباسمو بدم....قبول کنین بعضی ها پر رو هستند

بازم خوبه شوهرت اعصابش می‌کشه شوهر من بود خونه رو خراب میکرد رو سرشون تا الآنم خونه پیدا کرده یا چاد ...

شوهرم خیلی خجالتیه و رو دروایسی داره بهشم میگم تو پشتم نیستی ناراحت میشه،میگه ولشون کن اونا بزرگ ترن ما باید احترام بزاریم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
شوهرم خیلی خجالتیه و رو دروایسی داره بهشم میگم تو پشتم نیستی ناراحت میشه،میگه ولشون کن اونا بزرگ ترن ...

غلط کردن بزرگن 

قرار نیست بزرگن هر کاری دلشون خواست بکنن کاش من جای تو بودم بزرگتر رو نشونشون میدادم کیف کنن نمی‌دونم شماها چرا ساکت میشینین اینجور مواقع اونا خجالت نمیکشن شما بکشین

غلط کردن بزرگن  قرار نیست بزرگن هر کاری دلشون خواست بکنن کاش من جای تو بودم بزرگتر رو نشونشون ...

چیکار کنم خواهر،وقتی شوهرم پشتم نیست،هر چی بگم بعدا میاد تو خونه اخم و تخم و جر و بحث راه میندازه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕