2777
2789

بچه من ۵سالش هست و خیلی بد جور حرف میزنه دادمیزنه چون دعواش میکردم ولی خیلی ام قربون صدقش میرما ولر چون صبور نیستم یمقدار نتونستم جلوداد زدنم و بگیرم...خیلی عذاب وجدان دارم.درست حرفای منو ب بزرگترا تکرار میکنه ..باعصبانیت...عین خودم ک بش گفتم.توجمع خجالت میکشم بچم اینجور داد بزنهانقدرم براش توضیح میدم ب بزرگتر احترام بذار.....بنظرتون اگ باارامش باش رفتا کنم عوض میشه یا شخصیتش شکل گرفته،؟خیل تنهام دست تنهاشوهرم اصلا نیست ک کمک کنه

تا ۱۱ سالگیه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی روانشناس میگفت شنبدم۶

نه تا ۱۱ 

میگن بچه های ما اونی نمیشن که ما دوست داریم اونی میشن که ماهستیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

هیچوقت واسه شروع دیر نیست عزیزم بجای اینک غصه ی گذشته رو بخوری از الان شروع کن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

درسته که شخصیت بچه ها تا زیر ۵ سال شکل میگیره 

ولی تا ١٨ سالگی امکان تغییر رفتار ها و عادت ها هست 

با توضیح مشکلی حل نمیشه خودتون باهاش جوری رفتار کنید که  الگو برداری کنه 

خدا حفظش کنه براتون 🤩🤩😍😍

ار۶ دقیقا شتصیت زشت خودم و توی اون میبینم

تلاش کن اول خودتو درست کنی اونم خود بخود درست میشه

زیر 6 سال شکل میگیره اما قدرت تغییرش وجود داره ..قطعا تغییر دادن رفتار بد سخت تر از آموزش اولیه هست اما شدنیه ..اماا اول شما باید خودتو تغییر بدی نه فرزندتون رو ..چون تو عصبانیت ممکنه باز خطا کنی