2777
2789

استادروانشناس مامیگفت تا۵سال شکل میگیره

ولی چون سنشون کمه یه حالتی مثل غرور نوجوانانه 😅زیرزیرکی درنظرتون دارن واعمال ورفتارشمارو الگوقرارمیدن خودتوصبورکن کم کم سخته ولی صبورمیشی به خودت توجه کن بیشتربه ارامشت دقت نکن این چی میکنه اون چه میکنه تاعوضش کنی

هرکارخرابی هم کرد بالاخره درست میشه باارامش

پس جای تغییر رفتارداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انسان سه تا ضمیر داره نهاد یعنی فقط غریزه و لذت بعد میشه فراخود که فقط میشه قانون و محدودیت های اجتماعی و خود که میشه یه چیزی بین اینا خیلی مفصل هست تا ۶ سالکی فقط نهاد کار میکنه که تمام شخصیت بچه یعنی کار کردن تحمل مشکلات و پول جمع کردن و روابطش با جنس مخالف تا ۶ سالگی شکل میگیره 

اگه بدونید همین ادرار و مدفوع کردن و اموزش کنترل این موضوع به بچه میتونه سرنوشت اون بچه رو تغییر بده تمام وقت تون رو میزارین رو بچه بچه هایی که پدر و مادر حتی تو مرحله مقعدی ازادشون میزارن و کنترلشون نمیکنن در اینده تبدیل میشن به بچه هایی که مسئولیت پذیر نیست قناعت ندارن و ..... این ها همه نظریه های فروید هست 

اگه بدونید همین ادرار و مدفوع کردن و اموزش کنترل این موضوع به بچه میتونه سرنوشت اون بچه رو تغییر بده ...

یعنی چی ازاد گذاشتن زمان مدفوع و ادرار؟؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
یعنی چی ازاد گذاشتن زمان مدفوع و ادرار؟؟

اموزش ندادن به بچه و اهمیت ندادن به کنترل ادرار و مدفوعش که باعث میشه در اینده راحت طلب باشه و اهل قناعت و اینا نباشه یا بر عکس سخت گیری و تنبیه بیش تز اندازه که باعث میشه بچه در اینده بسیار سخت گیر بشه و وسواس داشته باشه رو نظم 

دقیقا همین طوره تا 6 -7 سالگی شکل می گیره و غیرقابل تغییر هست مگر اینکه بزرگ بشه خودش و احساس کنه شخصیتش خوب نیست و باید تغییرش بده....سعی کن  جلوی بچه ات خوب رفتار کنی...خوش لحن و خوش زبون و خوش یرخورد و ملایم و متین باشی تا بچت ازت تقلید کنه