2777
2789
نظر دیگران برات مهم نباشه همونطور که نظر تو واسه دیگران مهم نیست و کار خودشونو میکنن ... بعضی چیزا ن ...

😔😔کاش بتونم همیشه اینطور باشم ...مثلا الان ک دارم ازدواج میکنم مامانم میاد پیشم و نظر میده باز همه چیو بهم میزنم و پشیمون میشم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین تموم فکرامو میکنم  تصمیم میگیرم و میخام جواب بله رو بگم یکی میاد میگع ازدواجو ول کن باز پش ...

خودت تصمیم‌بگیر خب مگر اون میخواد ازدواج‌کنه بجای تو مسئولیتشو گردن‌بگیره که نطر میده؟

الکی نیست بحث سی چهل پنجاه ساله حتی  

اگرسنت زیر ۲۸عه اصلا عجله نکن وقت زیا هست😅

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
😔😔کاش بتونم همیشه اینطور باشم ...مثلا الان ک دارم ازدواج میکنم مامانم میاد پیشم و نظر میده باز همه ...

واسه امری مثل ازدواج شنیدن نظر افراد با تجربه و خیرخواه خیللی خوبه .. اگر به دلتون نشسته و عقلتون میگه باهاش خوشبخت میشین با توکل به خدا جواب مثبت بدین . 

خودت تصمیم‌بگیر خب مگر اون میخواد ازدواج‌کنه بجای تو مسئولیتشو گردن‌بگیره که نطر میده؟ الکی نیست بح ...

الان ک اومدم اینجا و نظر میخام رو جوابای تک تکون دودلم هر بار ی تصمیم میگیرم😂

الان ک اومدم اینجا و نظر میخام رو جوابای تک تکون دودلم هر بار ی تصمیم میگیرم😂

یکبار تصمیم‌ بگیر تا اخرشو برو✔ ن هروز یک تصمیم‌

حالا اینکه بعدا پشیمون بشی یا خوشحال

تماما بستگی ب بررسی های الانت داره ببین ممکنه بهنر از این پیدا کنی؟ خب ردش کن بره اگر نه فک میکنی دیگه بهتر از این خواستگار نداری حله

البته برای شرایط مساوی(سنتی) گفتم خودم کسیو دوس داشته باشم باید همون بشه😂

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
واسه امری مثل ازدواج شنیدن نظر افراد با تجربه و خیرخواه خیللی خوبه .. اگر به دلتون نشسته و عقلتون می ...

ببین واقعیت اینه هر دو همو دوس داریم خب ولی هردومونم این مشکلو داریم ک نمیتونیم تصمیم بگیریم ولی اون تصمیم خودشو گرفتره یکم از من بهتره من موندم خیلی دلواپسم

خودم چون همیشه واس اب خوردنم دودلم حس میکنم طرفمم اینجوریه و ب دید خودم نگاش میکنم

اول باید قبول کنید نمیتونید همه ی گزینه هارو باهم داشته باشید

دوم فکر نکنید هرچی بیشتر فکر کنید تصمیم بهتری میگیرید 

یکبار تصمیم‌ بگیر تا اخرشو برو✔ ن هروز یک تصمیم‌ حالا اینکه بعدا پشیمون بشی یا خوشحال تماما بستگی ...

حرفات درسته عزیزم ممنون بابت کمکت گلم  نه مال من سنتی نیس اصلا کاملا انتخاب خودمه ولی ی سوال اگه طرفت ک دوسش داری ی سری اخلاقاش گند بود چی باز باید همون باشه

ببین واقعیت اینه هر دو همو دوس داریم خب ولی هردومونم این مشکلو داریم ک نمیتونیم تصمیم بگیریم ولی اون ...

خب طبیعیه .. تصمیم واسه یه عمر زندگیه .. اگه دوستش داری و شرایطش واسه ازدواج اوکیه قبول کن که خدای نکرده بعدا پشیمون نشی .

حرفات درسته عزیزم ممنون بابت کمکت گلم  نه مال من سنتی نیس اصلا کاملا انتخاب خودمه ولی ی سوال اگ ...

مردها مطلقاااااا اخلاقشون عوض نمیشه اگر‌نمیتونی کنار بیای زندگیتو حروم نکن 

شاید از هر یک میلیون تا 

یک نفرشون اونم به درک و خواسته ی خوووودش عوض کنه بعضی رفتارهاشو.... 

مردها مطلقاااااا اخلاقشون عوض نمیشه اگر‌نمیتونی کنار بیای زندگیتو حروم نکن  شاید از هر یک میلی ...

درستع عزیزم ولی من شمارو گفتم ک میگی ((باید همون باشه)))میگم  طرفی ک انتخاب کردی اگه بدونی ی سری اخلاقاش منفیه چی باز باید همون باشه حاضری باهاش کنار بیای فقط مال تو باشه

خب طبیعیه .. تصمیم واسه یه عمر زندگیه .. اگه دوستش داری و شرایطش واسه ازدواج اوکیه قبول کن که خدای ن ...

عزیزم چقد بااین حرفت اروم شدم ک گفتی طبیعیه واس هر دومون........شرایطش فقط سربازی نرفته همین وگرنه شرایط بعدیش اوکیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز