2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عین زنعمومی خیلی سخته

دارم دیوونه میشم خیلی مشکل دارم نمیتونم این اخلاقمو ترک کنم حالا هم واسه ازدواجم گیر کردم همه بهم میگفتن این اخلاقتو کنار بزار واس ایندت...ولی نمیدونستم واس ایندمم اینجوریم

اگر طرف به طور کامل به دلت مینشست اصلا دو دل نمیشدی .. 

من کلا سخت میپسندم همه چیو 

ولی میدونم تا ۲۰ سال دیگه هم با این اخلاقم نمیتونم ب جایی برسم مثلا ی مانتو میخرم ی نفر گفت زشته باز میبرمش و یکی دیگه بگع خیلی خوبه دوباره میارم

خب جوابت یا آره است یا نه

در هرصورت بشین جوانبشو بررسی کن 

یکبار تصمیم‌بگیر بگو این تصمیمو گرفنم‌تا اخرشو انجام‌میدم برنمیگردم عقب

تمام ✔

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خب جوابت یا آره است یا نه در هرصورت بشین جوانبشو بررسی کن  یکبار تصمیم‌بگیر بگو این تصمیمو گر ...

ببین تموم فکرامو میکنم  تصمیم میگیرم و میخام جواب بله رو بگم یکی میاد میگع ازدواجو ول کن باز پشیمون میشم

پس چطور با این اخلاقش کنار اومد و تصمیم گرفت😭😭

یادمه جواب می داد و وقتی که می رفتن محضر بهم می زد پنج شش باری اینکار کرد بعدش رفت پیش روانشناس باهاش مقابله کرد ولی خوب خوب نشد ولی خیلی بهتره از قبل

من کلا سخت میپسندم همه چیو  ولی میدونم تا ۲۰ سال دیگه هم با این اخلاقم نمیتونم ب جایی برسم مثل ...

نظر دیگران برات مهم نباشه همونطور که نظر تو واسه دیگران مهم نیست و کار خودشونو میکنن ... بعضی چیزا نه نیاز به مشاوره داره نه اظهار نظر کسی .. واسه تصمیمات پابرجا باش .. یواش یواش برات عادت میشه

یادمه جواب می داد و وقتی که می رفتن محضر بهم می زد پنج شش باری اینکار کرد بعدش رفت پیش روانشناس باها ...

واای عین من 

منم تا الان واسه ازدواجم ۳بار  ب بابام بله رو گفتم و باز الان گیر کردم میگم فعلا ولش کن