2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بی خیال میشم گاهی اوقات ولی بعضی وقتا دیگه از توانم خارج میشه‌ . هر چقدرم بی خیال تر میشی انگار ...

زندگیو شوهرتو مدیریت کن و همه چیو تو دستت بگیر،یادت باشه این زندگیه توعه

زندگیو شوهرتو مدیریت کن و همه چیو تو دستت بگیر،یادت باشه این زندگیه توعه

اگه راهی به ذهنتون میرسه بگید. دعوا کردم نشد با زبون خوش گفتم نشد‌ چیزی نگفتم بدتر شد

اگه راهی به ذهنتون میرسه بگید. دعوا کردم نشد با زبون خوش گفتم نشد‌ چیزی نگفتم بدتر شد

تنها راهش اینه همسرتونو با خونوادش تنها نزارین

یعنی هر موقع خواست بره خونشون شما و بچتونم برین

تنها راهش اینه همسرتونو با خونوادش تنها نزارین یعنی هر موقع خواست بره خونشون شما و بچتونم برین

یعنی منم روزی سه بار چهار بار برم اونجا؟ یکی دو بار خواستم اینکارو کنم گفت تو کجا میرم زود میام

یعنی منم روزی سه بار چهار بار برم اونجا؟ یکی دو بار خواستم اینکارو کنم گفت تو کجا میرم زود میام

اره حتما برو.

جوری رفتار کن همسرت فکر کنه که واقعا دوسشون داری.

ولی وقتی میری دور از چشم همسرت باعث سلب ارامششون شو،خیلی زیرکانه.نه این که به زبون بیاری

اره حتما برو. جوری رفتار کن همسرت فکر کنه که واقعا دوسشون داری. ولی وقتی میری دور از چشم همسرت باع ...

والا هر سری رفتم اونا با حرفاشون منو سوزوندن جلوی چشم همسرم. هر سری هم میگه دیگه باهاشون کاری نداریم اما نهایت دو روزه

والا هر سری رفتم اونا با حرفاشون منو سوزوندن جلوی چشم همسرم. هر سری هم میگه دیگه باهاشون کاری نداریم ...

ایرادی نداره،شما سکوت کن در مقابل همسرت مهم اینه که همسرتون این رفتارو میبینه.باید خیلی خودتونو مظلوم نشون بدین و وقتی میاین خونه الکی اشک بریزین و... نهایتش همسرتون با خوانوادش برخورد میکنه،اگه این کارو نکنه یعنی خوانوادش رو به شما ترجیح داده.

میدونم خیلی روح و روان ادمو بهم میریزه اما مطمئن باش نتیجه میگیری

ایرادی نداره،شما سکوت کن در مقابل همسرت مهم اینه که همسرتون این رفتارو میبینه.باید خیلی خودتونو مظلو ...

همسرم طی این چند سال تنها کاری ک کرده وقتی رفتار اونا رو دیده دیگه منو نبرده اونجا ولی اصلاااا رابطه خودشو کم نمیکنه. حتی اگه به خودش بی احترامی کنن

همسرم طی این چند سال تنها کاری ک کرده وقتی رفتار اونا رو دیده دیگه منو نبرده اونجا ولی اصلاااا رابطه ...

چقدر بد.بهتره باهاش صحبت کنی

خلاصه ادم با یه امیدی ازدواج میکنه،نمیشه که خونواده شوهر پسرشونو بخوان عروسو نخوان.

چقدر بد.بهتره باهاش صحبت کنی خلاصه ادم با یه امیدی ازدواج میکنه،نمیشه که خونواده شوهر پسرشونو بخوان ...

دقیقا رابطه ما همینه. باید یه فکر جدی کنم خسته شدم از تنش. جالب اینه شوهرم میگه با من طرفن اونا تو چیکار داری. اصلا درک نمیکنم.

دقیقا رابطه ما همینه. باید یه فکر جدی کنم خسته شدم از تنش. جالب اینه شوهرم میگه با من طرفن اونا تو چ ...

گاهی اوقات دلم میخواد با شوهرم عین خودش رفتار کنم منم هی برم هی بیام دقیق مثل خودش