2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

436 بازدید | 60 پست

من از روزی ک ازدواج کردم با اخلاقای پدر شوهرم مشکل دارم. روزی بالای پونزده بار زنگ میزنه امار میگیره اگه شوهرم جواب نده سریع به من زنگ میزنن یا میان دم در. اصلا ساعتشم براشون مهم نی. هر چقدر هم به شوهرم میگم این چ وضعشه میگه تو حساسی همه همینطورین . شوهرمم ک روزی دو سه بار میره خونشون. واقعا حس بدی دارم نسبت به این موضوع . هر چقدرم تذکر میدم انگار نه انگار. خودم میگم خودم میشنوم. شما جای من بودید چیکار میکردید 

بی محلی،

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر شوهرتون کارو زندگی ندارن خودشون؟چند وقته ازدواج کردید؟شاید اوایل ازدواجتونه اینجوری هستن بعدا درست شدن

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
رو نده بهشون ی بار در میان درو باز کن .بگو خاب بودم تحویل نگیر  بگو بهشون اخه سر ظهر خابیم ی جو ...

اخه من ک نمیرم دم در. اگه بدونن شوهرم خونس جواب نمیده میان دم در 

پدر شوهرتون کارو زندگی ندارن خودشون؟چند وقته ازدواج کردید؟شاید اوایل ازدواجتونه اینجوری هستن بعدا در ...

نه اوایلش نیست. انقدر سر این موضوع بحث کردم ک اصلا بدم میاد باز در موردش حرف بزنم

والا نامزدی متوجه نشدم . دو تا خونه فاصله داریم

همون دیگه نباید قبول میکردی نزدیک اونا باشین 

ببین حتی اگه خونواده خوبی هم باشن این نزدیک بودن و ارتباط زیاد خودش مشکل ساز میشه 

همون دیگه نباید قبول میکردی نزدیک اونا باشین  ببین حتی اگه خونواده خوبی هم باشن این نزدیک بودن ...

قبلا دور بودیم هم همین وضع بود با این تفاوت ک روزی چهل بار زنگ میزد