2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راحتی به خدا

از یه طرفی اره خوبه ولی از به طرف دیگ من خودم دارم تاثیرش رو تو زندگیم میبینم،میبینم که شوهرم کسی بالای سرش نیست کسی نیست که ازش حساب ببره و خیلی یاغی شده برا خودش

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
از یه طرفی اره خوبه ولی از به طرف دیگ من خودم دارم تاثیرش رو تو زندگیم میبینم،میبینم که شوهرم ک ...

اخییی هرکسی دردش رو دل خودشه ولی بهتر ک هر ساعت ببینیشون خیلی سخته

از یه طرفی اره خوبه ولی از به طرف دیگ من خودم دارم تاثیرش رو تو زندگیم میبینم،میبینم که شوهرم ک ...

اعصاب خوردی ما یه جوره مال شما یه جور. با شناختی ک من پیدا کردم اگه یاغی هم بشه پشت پسرشونو میگیرن پس فکر نکن اگه بودن خبری بود

اعصاب خوردی ما یه جوره مال شما یه جور. با شناختی ک من پیدا کردم اگه یاغی هم بشه پشت پسرشونو میگیرن پ ...

اره ممکن هم هست اگر بودن طرف پسرشون رو میگرفتن بعید نیست وقتی خانواده خودم من رو مقصر میدونن و پشت شوهرم رو میگیرن از اونا دیگ انتظاری نمیشه داشت😔

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
خلاصه بد جایی گیر کردم ن راه پس دارم ن راه پیش  خدا فقط صبر و تحملمو زیاد کنهههه خیلی سختههه ت ...

ای خواهر میفهمم چی میگی. منم هی میگم خودتو ناراحت نکن اروم باش ول کن اما مگه میشه. 

ای خواهر میفهمم چی میگی. منم هی میگم خودتو ناراحت نکن اروم باش ول کن اما مگه میشه. 

اوخیییی خیلی سخته تا پاتو میزاری بیرون سر راهت بیان کجا میری کی میاد خونت میبینن 

من خواهرم جرات نمیکنه بیاد میگ اینا میبینن😭😭😭😭😭😭😭

اوخیییی خیلی سخته تا پاتو میزاری بیرون سر راهت بیان کجا میری کی میاد خونت میبینن  من خواهرم جر ...

به خدا منم جرات نمیکنم مهمون دعوت کنم مگر اینکه خودشونم تشریف بیارن همه چیو رصد کنن

به خدا منم جرات نمیکنم مهمون دعوت کنم مگر اینکه خودشونم تشریف بیارن همه چیو رصد کنن

خواهر هرچی بگیم کم گفتیم دیگ شانسمونه 

من اگ بچه نداشتم طلاق میگرفتم خستم دیگ هرچند شوهرم نمیفهمه منو 

خواهر هرچی بگیم کم گفتیم دیگ شانسمونه  من اگ بچه نداشتم طلاق میگرفتم خستم دیگ هرچند شوهرم نمیف ...

منم بهش فکر میکنم چون واقعا خستم .‌ از نظر اونا ک عادیه همه همینن لابد ما عجیب غریبیم