منم همین حسو دارم....اتفاقا یه بار تاپیک زدم هی گفتن تهدید کن دعوا کن...کردم ولی حساستر شد....دقیقا ...
من یه هفته خونه ی خودمم یه هفته خونه ی مادرشوهرم دوری که امکانش نیست ولی جدیدا یه چیزایی میگه خودم شاخ درمیارم به غیر از دهن لقیش.شایعه پراکنی هممیکنه مثلا میگه بابا همسایه اومد خونمون در صورتی که من اصلا رفت و آمد نمیکنم
من یه هفته خونه ی خودمم یه هفته خونه ی مادرشوهرم دوری که امکانش نیست ولی جدیدا یه چیزایی میگه خودم ش ...
واست دردسر نشه؟
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
وای منم از همین میترسم چند روز پیش دزد اومده تو حیاطمون فهمیده خونه آدم هست در رفته درم باز گذاشته شوهرمم ازم پرسید کی اومده منم که روحم خبرنداشت پسرمم گفت یه آقایی اومده خونمون و فلان بماندکه شوهرم کلی بد دل شد بهم بعدا دوربینارو چک کردن دیدن دزد بوده
پسر داداشم خیلی دهن لق بود یه جورایی جلو همه تهدید میکرد که فلان حرفو بزنم؟ بگم چیکار کردی؟ کلا ادم استرس میکشید.
ما هم بیخیالش شدیم مثلا اگه یه چی میخواست و زنداداشم بهش نمیداد تهدید میکرد که بگم اون روز چیکار کردی؟بگم کجا رفتی؟ یعنی با یه لحنی میگفت که شک تو دل آدم میفته که مگه چی شده که اینجوری میگه. ولی ما میگفتیم نه نگو نمیخوایم بدونیم یا بیخیال بودیم بهش توجه نمیکردیم.
الان خیلی بهتر شده
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
وای منم از همین میترسم چند روز پیش دزد اومده تو حیاطمون فهمیده خونه آدم هست در رفته درم باز گذاشته ش ...
به شوهرت بگو که داره شایع میگه جدیدا بزار از الان بدونه بعدا برات دردسر نشه.
یه فیلمی بود دقیقا جریان شما براش اتفاق افتاده بود
مادرشوهرم من اصلا رعایت نمیکنه گوش میده اینم با خیال راحت میزنه حرفاشو عملا یه جاسوس دارم تو خونه
از جاسوس هم گذشته همین که شایعه میگه خیلی بده.
مادرشوهرم من اصلا رعایت نمیکنه گوش میده اینم با خیال راحت میزنه حرفاشو عملا یه جاسوس دارم تو خونه
من با یه مشاور کودک حرف زدم گفت چون عکس العمل مثبت دیده بازم تعریف میکنه....نباید برا اینکارش تشویق بشه ک البته مادرشوهرم خیلی خوشش میاد دخترم تعریف میکنه .
اینکه تو بازی مفهوم رازداری رو بهش بفهمونی....من یه مقدار گفتم ولی فایده نداشت.