2777
2789
منم این راهو رفتم ولی اینقد گریه میکنه میگه بیام‌تو یا گوشی دستم ببینه میگه مامانته؟😐

خب سنش کمه اگر متوجه دو رو اطرافش هست

وقتی خونه کسی رفتید دهن لقی کرد

وقتی اومدین خونه بصورت قصه و داستان بهش راجب بچه ای بگو که خونه مادرجونش دهن لقی کرده و مامانش از دستش ناراحته و دیگه اونو خونه کسی نمی بره ولی اگر دهن لقی نکنه مامان واسش جایزه میخره

ولی بزرگتر شد باید باهاش صحبت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجا اومدم راجب تاپیکم سوال بپرسم

گفتم شاید اونجا نخواید جلوی همه بگید

خواستم بپرسم فروش دارید؟

حداقل روزی ۲۰ هزار تومان سود؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
من اینجا اومدم راجب تاپیکم سوال بپرسم گفتم شاید اونجا نخواید جلوی همه بگید خواستم بپرسم فروش دارید ...

آره عزیزم شده روزی ۵۰ تومنم‌باشه مشتری باشه خوبه ولی الان اوضاع بازار زیاد جالب نیست

آره عزیزم شده روزی ۵۰ تومنم‌باشه مشتری باشه خوبه ولی الان اوضاع بازار زیاد جالب نیست

عضو کانالتون شدم💛

اگه راهی میدونید یا جایی میشناسید که من براشون فروش کنم و تبلیغ بزنم و فروش داشته باشم ممنون میشم بهم بگید..من به روزی ۱۰ تومان هم راضی ام..اما هرکاری که میگردم پیدا نمیکنم..

هد سر درست کردم و بافتم و تبلیغ کردم داخل دسوار و..اما مشتری نبود

کیف تریکو درست کردم اما مشتری نبود..

دیگه نمیدونم چیکار کنم

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
عضو کانالتون شدم💛 اگه راهی میدونید یا جایی میشناسید که من براشون فروش کنم و تبلیغ بزنم و فروش د ...

عزیزم شما باید از شهر خودتون پیدا کنین مثلا مثل من گروه بزنین هر جنسی رو از فروشنده های دیگه جنس عکسشو بذارین و از خودشون بپرسین قیمت همکاری میدن یا نه اگه ندادن میتونید روش سود بکشید به مشتری قیمت بدین

احساس ميكنم بچه جلب توجه ميخواد بكنه ميتوني قضيرو به مامانتون و مادر شوهر به عنوان درد و دل بگين و خواهش كنين عكس العمل خاصي نشون ندن انگار نشنيدن .خودتون تو خونه بيشتر محبت و توجه كنين 

اون چيزايي كه مهمه براتون نذاريد بفهمه تا جاي ممكن 

و تا ميشه بچرو اذيت نكنين من تو بچگي خيلي اذيت شدم چون منم مادر بزرگم حرف از دهنم ميكشيده مامانم حرص ميخورده همه اش بهم ميگفتن نرو بگو و فكر ميكردم مامانم و خاله ام حس بدي نسبت بهم دارن هنوز چشماي خاله ام يادمه كه گرد كرده بود با اينكه الان خيلي دوسش دارم 

در عوض در قالب بازي كتاب خوندن داستان بهش آموزش راستگويي و راز داري بده 

هرچند ناموفق بود هم دعوا نكن روح بچه مهم تره تا اينكه يه چيز جلو مادر شوهرت بگه و لحظه اي ناراحتت كنه پير زن ها كه حافظه اي ندارن سال بعد يادشون نيست

احساس ميكنم بچه جلب توجه ميخواد بكنه ميتوني قضيرو به مامانتون و مادر شوهر به عنوان درد و دل بگين و خ ...

پیر نیست اخه مادرشوهرم خیلیم سفارش میکنم بهشون.جالبیش اینجاست بچه ی من مرکز توجه اصلا از لحاظ توجه کمبود نداره نه از طرف من از نه از طرف اقوام ولی این رفتارش خیلی عجیبه خودمم واکنش نشون نمیدم تا راغب بشه بیشتر میزنم به نشنیدن و اصلا نگاشم نمیکنم مثلا داره بازی میکنه ها یهو یه حرفی که شنیده رو میگه

پیر نیست اخه مادرشوهرم خیلیم سفارش میکنم بهشون.جالبیش اینجاست بچه ی من مرکز توجه اصلا از لحاظ توجه ک ...

هنوز سنش كمه چهار پنج ساله كه شد در قالب داستان و بازي آموزش بده در ضمن قوه تخيل بچه ها خيلي قويه خيلي وقت ها نميخوان دروغ بگن 

فقط كاري كه ميكني دعواش نكن گفتم كه من هنوزم يادمه چقدر برام زجر آور بود و احساس تحقير بهم دست ميداد