2777
2789
وای نمیفهمه که کاش منم با تهدید درستش میکردم به کس دیگه ای هم‌نمیگه میره میگه به مادرشوهرم☹

اخه یبار ریخت مامانم بعد دیگه جرات نکردم چیزی بگم☹

اصن این سیخای کبابیمون جای مهر های کمرم هنوز روشه🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای دهن لقیش خوب نیست حرف بار دهنشو باز میکنه کلا استرس میگیرم

ما از دیشب خونه مادرشوهرمیم....ظهر خیلی گرسنم بود مادرشوهرم رفت دستشویی سریع رفتم از تو کیفم یه کیک آوردم خوردم....عصری عین اینو گذاشت کف دست عمش...انقدر خحالت کشیدم‌

وای دهن لقیش خوب نیست حرف بار دهنشو باز میکنه کلا استرس میگیرم

اشکالی نداره بابا بزرگ میشه درست میشه

پیشش حرف و حرکتی که نمیخوای بگه را نزن و انجام نده

از کی دیگه جمله گفت؟

از کی کلمه ؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
انگار مدلشه و درستم نمیشه....دختر من ۵ سالشه هر چی سفارش کردم درست نشد ک نشد....یه کم بهتر شده....فق ...

خیلی تلاش میکنم ولی چسبیده به من و باباش خیلیم سفارش میکنم میگم‌نگو بدتر میکنه

اشکالی نداره بابا بزرگ میشه درست میشه پیشش حرف و حرکتی که نمیخوای بگه را نزن و انجام نده از ک ...

این بچه از ۲ سالگی حرف‌میزنه پدر مارو در آورده از یک سال و نیم کلمه گفت ۲ سالگی دیگه کاملا حزف میزد فحش بد میداد😐

خیلی تلاش میکنم ولی چسبیده به من و باباش خیلیم سفارش میکنم میگم‌نگو بدتر میکنه

منم همین حسو دارم....اتفاقا یه بار تاپیک زدم هی گفتن تهدید کن دعوا کن...‌کردم ولی حساستر شد....دقیقا همونایی ک میگفتم نگو رو میگفت....من به این نتیجه رسیدم باید خیلی مواظب حرف زدنمون باشیم....اونم واقعا سخته..یا رفت و آمد کم بشه با مادر شوهر ک من نتونستم.

پسر داداشم میاد جلو همه میگه مامان بگم بهشون (با یه لحن تهدیدی اینو میگه) اونروز اون کارو کردی؟ زنداداشمم هر چی چشم قره میره بهش فایده نداره. واکنش ما هم اینجور موقع اینه که میگیم نه نمیخوایم بگی یا کلا توجه نمی‌کنیم یکم بهتر شده

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪