2821
2789
عزیزم زعفر که دوره اقای بهجت فوت کرد و براش ختم گرفتن و الان پسرش صعفر به جاشه و پادشاه قومه و اصلا ...

خب من الان هم ب امیر المومنین احترام میزارم هم ب اقوام زعفر جنی 😐😂

چ ربطی ب پست من داشت ؟😁

من میگم نباید به دعانویس مراجعه کرد ی کلام اگرم طرف مراجعه کنه کافر میشه به تمام کتب الهی حالا چ اون ادم روزی پنج رکعت نماز بخونه و بگه من شیعه امام علی هستم یا اینکه هزار رکعت بخوته بازم کافر میشه چون از کسی جز خدا کمک خواسته 

شما موافقی یا مخالف ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب من الان هم ب امیر المومنین احترام میزارم هم ب اقوام زعفر جنی 😐😂 چ ربطی ب پست من داشت ؟😁 من م ...

ممن میدوننم تمام موکلین کافر نیستن به دو دسته تقسیم میشن اهل کتاب و کافر

اگه کلی ببینید پس هر نوع ذکر و هر نوع چله رو بی اجازه نباید برداشت چون باعث جذب اجنه ملسمان و رحمانی میشه

جن ابزار ساز نیست؛ و به علت خصوصیات فیزیکی منحصر بفرد؛ جن قادر است در هر مکان و شرایطی زندگی کند؛ و برای همین جن به خانه و مسکن نیازی ندارد. زیرا سرما و گرما و باد و بوران بر جن کارگر نیست. جن به وسایل حمل و نقل بی نیاز است؛ و از اینجا می توان فهمید که جن ها دارای صنعت و تکنولوژی نیستند؛ و شهر و کاشانه ای ندارند مکان معمول زندگی جن ها کوه و جنگل و دشت است.

جن دزد بیشعور

من اصلابه این که جن وسایل ادمومیبره باورنداشتم.تااینکه یه مانتوزرشکی خوشکل خریدم.یهوبی هواازتوکمدم گم شد.اصلانپوشیده بودمش.تاچندماه دنبالش میگشتم.همه جارودنبالش گشتمحتی توخونه تکونیاهم پیدانشدبعدازچندماه یهویی پشت درسالن پیداشد.دروبستم دیدم پشت دره.اینطورهم نیست که کسی برداشته باشتش.چون توخونه فقط خودمم.

۶) جن نسبت به انسان زیاد عمر می کند. حدود ۱۰۰۰ سال به بالا. جن هایی که در سوره ی جن از آنها نام برده شده ؛ که وقتی اولین بار آیات قرآن را شنیدند؛ از شدت ازدحام داشتند بر سر هم خراب می شدند؛ احتمالا هنوز زنده اند. جن ها مانند انسان داناو نادان؛ فرمانده و فرمانبردار ؛ ارباب و بنده؛ کافر و متدین؛ شفیق و شرور دارند. جن ها وقتی که مردند از بین میروند و نیازی به قبر و گورستان ندارند

۷) جن دارای عقل است. اما نه عقل ابزار ساز و عقل فلسفی و خلاقیت هنری. عقل جن به معنای قوه ی ارزیابی امور روزمره یا همان عقل معاش؛ و قوه تشخیص است؛ به اضافه هوشی سرشار؛ اعم از قدرت خواندن فکر و جستجو و یافتن گذشته و آینده

جن بتر یا (ثبر): این جن هنگام مصیبت‌ها انسان‌ها را وسوسه می‌كند تا به خود سیلی زده و یقه خود را پاره كرده و بی‌تابی كنند.

جن اعور: جن اعور انسان را به زنا تشویق می‌كند.

جن داسم: وقتی انسان وارد خانه شد و نام خدا را ذکر نکرد و سلام نگفت، این جن او را وسوسه می‌كند و بین او و خانواده‌اش شر به پا می‌كند و اگر هنگام غذا خوردن نام خدا را ذكر نكند جن داسم در غذای او شریك می‌شود

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز