توی این تاپیک با انواع جنها و مکانهایی ک وجود دارن و کارهایی ک میکنن اشنا میشیم
آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
اسی من یه دوست داشتم میگفت یه جن هست تو خواب وبیداری از تو کمدش در میاد.بعداز بیدار شدنش هم میبینه ک ...
جن خانه الان مطلبشو میزارم
آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
آره بابا رعایت میکنم،هفته پیش لب جوب با بنزین شستمشون،ماسکشمم هرروز میشورم و میندازم رو بخاری میکروب زدایی شه
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
جن متكون: این نوع جن به هر شكلی كه بخواهد میتواند متمثل باشد بهجز صورت انبیا و اوصیا و اولیاء. ...
جن زوال و بقیه جنات چرتن
کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑 نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)