2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 280 پست
خیلی وحشتناک بودن خیلی پاهام یخ کرد دارم راجع بهش حرف میزنم خدارو شکر ازون خونه خراب شده رفتیم

واییی یعنی به خاطر اون خونه ای بود ک توش بودین

ما شدنمون زیبا ترین جمع بستن دنیاست ❤🫀 
مادر شوهر 951095200😅😅😅😅😅 خدایی نمیترسی؟ چطوری بودن؟؟؟ کجا دیدی؟

چرا اون موقع خیلی بچه بودم میترسیدم به کسی بگم باور نکنند افسردگی گرفتم سر همین موضوع ازون موقع تا الان خواب خوبی نمیکنم وسایل مو برمی‌داشتند سر و صدا میکردن 

خودشناسی DNA plus

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهنمایی بودم پسران بد خوندم☺توهمی شده بودم اصن خواب نداشتم😬

داداشم عشق این کتابا بود.سرباز معلم بود تو یه روستا که مدرسه‌ش فاصله داشت با روستا.اتاقی که بهشون دادن وسط مدرسه بود....قشنگ صحنه رو تصور کن......تعریف میکرد.با دو سه تا معلم دیگه تو اتاق بودن.نصف شب...اونا خواااااب.....میگفت داشتم همین داستان رو میخوندم....اوج ترسناکیش یهو دیدم زمین داره میلرزه...رفتم دم پنجره یدفعه دیدم یه الاغ سفید داره میدوه سمت مدرسه و اومده تو مدرسه....یه گله سگ هم پشت سرش...پر از سرو صدا و پارس و کلا همه از خواب پریدن.....میگفت اومدن تو حیاط مدرسه و رفتن بیرون با هموون بدو بدو.....حالا اینجاش ترسناک نیست....میگفت صبحش برا اهالی تعریف کردم گفتن نترسی هاااا.....ولی اولا اینجا الاغ سفید نداریم....دوما سگ دنبال الاغ نمیکنه😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

جن خناس: این جن و شیطان مخفی در درون انسان راه‌یافته و به وسوسه انسان می‌پردازد و هرگاه انسان یاد خدا را می‌كند جن خناس از انسان دور می‌شود خواندن سوره ناس برای دفع این جن موثر است. در روایات آمده است این جن و شیطان مانند خون در دل انسان راه دارد.

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

جن رها یا (زها): این جن و شیطان وقت نماز صبح سراغ انسان آمده و بر سر او و بالشش گره می‌زند و به او می‌گوید بخواب وقت نماز نشده است و اگر بیدار نشود به صورت او بول می‌كند و بر گشته و دمش را می‌جنباند و بانگ شادی بر می‌آورد.

این حقایق كه با دلایل عقلی و شرعی و به تجربه این موضوع ثابت شده است.

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

ببخشید به نظرم همش خرافاته 

وی پشم های خود را جمع کرده و تاپیک را ترک میکند

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک