2777
2789
عنوان

بچه ها مادرم خیلی بدبین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 36 پست
چون مطلقه ها میرن زندگی های مردم رو خراب میکنن اکثرا. خودشونو میخوان هرجور شده غالب کنن به کسی

این چه حرفیه مگه همه عین همن؟ 

همین حرفای شماهاست که به هر قیمتی سر زندگی میمونن و زندگیشون یه عمر تباه میشه😑😑

والا من خودم یه همچین رفتارهایی رو نمیپسندم 

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مطلقه ها میرن زندگی های مردم رو خراب میکنن اکثرا. خودشونو میخوان هرجور شده غالب کنن به کسی

طرز فکرتو عوض کن ، والا خیلی از دخترای مجردم میرن با مرد متاهل دوس میشن ، دلیل نمیشه چون طلاق گرفته حتما این کاره باشه 

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊

سلام عزیزم...

اینکه شما مهربونیت شکی درش نیست و اینکه خاله آت رو دوست داری....

ولی فکر نمی‌کنیم اونا اول با هم خواهر بودن و بعد خاله ی تو‌شده....شناختی که مادرتون داره قطعا بهتر و عمیق‌تر از شماست....

بهتره به حرف مادرتون گوش بدین....از طرفی درخواست خالتون که خواسته نامزد شما ببرتش دکتر بسیااااااار نامعقول و غیر منطقی هستش...

خاله تون خودش باید سنجیده تر رفتار کنه عزیز من....

والا من تا حالا به داماد و برادر همسرمم نگفتم منو جایی ببرن....

گوش کن به حرف مادرت ضرر نمیکنی عزیزم

اینکه شما خوش بین هستی جای بسی نگرانی هست 

نه درباره خالت درباره هر شخص دیگه ای نباید اینقدر راحت باشی که در جایی که بقیه مردای نزدیک فامیل مثل برادرش هستن به همسر شما زنگ بزنه ببرتش دکتر

من اینو درک نمیکنم اصلا و برخورد میکنم شمارو نمی‌دونم 

مادرتم راهم داره اشتباه میره که بیش از حد گیر میده چون اینطوری حالت بدتر لج می‌کنه 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم درسته ما نباید کسی رو قضاوت کنیم ولی احساس راحتی و صمیمیت تا این حد بین خاله و همسرتون درست نی ...

نههه بد متوجه شدی شوهرم اصلا ادم بدی نیس

خیلیا از بچه هایی پدرشون فوت شده شوهرم خرجشونو داره خودشم میگه این بچه هم پدر نداره چه فرقی داره با یتیم

اصلا نه اون بده نه خالم مطمنم خالم زن بد نیس مطمنم

نههه بد متوجه شدی شوهرم اصلا ادم بدی نیس خیلیا از بچه هایی پدرشون فوت شده شوهرم خرجشونو داره خودشم ...

میدونم عزیزم من نگفتم خالت یا همسرت مشکلی دارن به هر حال من جای شما بودم ب حرف مادرم گوش میکردم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸