2777
2789
عنوان

بچه ها مادرم خیلی بدبین شده

491 بازدید | 36 پست

بخاطر من داره هر توهینی به خالم میکنه

خالم جدا شده شهر ماهم تقریبا کوچیکه

بعد طلاقش کلا خالم چادرشو برداشت ارایش شدید میکنه لباسای تنگ استوری واینا

مادرم چندبار بهش توپید مردم رف در میارن حتی با گریه بهش گفت

بارها گفتم مادر من چرا همچین میکنی به شما چه ربطی داره

امروز خالم ودخترش خونمون بودن

من عقدم شوهرم اومد خونمون

خالم نرفت لباس بپوشه (استین کوتاه نبودا شوار وبلوز تو خونه با یه شال رو باز گذاشته بود روسرش)

مادرمم به شوهرم گفت بی زحمت برو پیاز تموم شده بخر

مادرم هرچی از دهنش دراومد بار خالم کرد

چون چندروز پیشم خالم زنگ من زد میگی شوهرت بیا منو ببره دکتر کسی نیس ببرتم(شوهر من خیلی خوش اخلاقه کلا برای بچه خالم کادو میخره واینا)

مادرمم کلی دعوا که مگه تاکسیو ازت گرفتن مگه بچه های برادرت نبودن که داماد خواهرت ببرتت دکتر

خیلی دعواش کرد خالمو 

و من مطمنم خالم منظوری نداشته

چرا انقدر ما مردم قضاوت میکنیم زنی رو که جدا شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم والا.جای خالت باشم قطع رابطه میکنم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
چون مطلقه ها میرن زندگی های مردم رو خراب میکنن اکثرا. خودشونو میخوان هرجور شده غالب کنن به کسی

بابا چرا تهمت میزنین به همه.دیدتونو عوض کنین

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

عزیزم درسته ما نباید کسی رو قضاوت کنیم ولی احساس راحتی و صمیمیت تا این حد بین خاله و همسرتون درست نیست حد و حدود باید حفظ شه به حرف مادرتون گوش کنید 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
مادرم بنظرتون بدبینه یا من خیلی خوش بینم؟ مادرم بهم گفت وای به حالت شوهرت یه قرون کمک خواهر من یا ب ...

بنطرم برای حفظ حرمت خودتو خالت و نگرانی مادرت رابطه رو کمرنگ تر کن با خالت که این قصیه ختم به خیر شه

مادرم بنظرتون بدبینه یا من خیلی خوش بینم؟ مادرم بهم گفت وای به حالت شوهرت یه قرون کمک خواهر من یا ب ...

حتما خواهرشو میشناسه دیگه 

آدم با توجه به جایی که زندگی میکنه باید پوشش رو اصلاح کنه 

راضیه ۶۶ سابقم واقعا شرم اوره الکی کاربری ۳ سالمو بستید