2777
2789
عنوان

دخترداییم چسبیده به داداشم ول کن نیست 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 60 پست
بله عزیزم😭 چکار کنیم چطوری بگیریمش  بخدا گریم گرفته .باز امروز کشیدش که برن بیرون .خیلی ن ...

گفتی که برادرت خیلی ساده و آرومه، باهاش حرف بزنین، زیاد باهاش حرف بزنین.

نمیشه به دختره اولتیماتوم بدین؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بله عزیزم😭 چکار کنیم چطوری بگیریمش  بخدا گریم گرفته .باز امروز کشیدش که برن بیرون .خیلی ن ...

ببین من مطمن هستم داداشت هم مقصره تو دازی فقط میگی اون دختر مقصره اگه واقعا داداشت اینقدر بی اراده است که هر کی میتونه راحت روش تسلط پیدا کنه و اونو با خودش همراه کنه مشکل در تربیتش هست و حتما باید مشاوره بره شما اصلا نظر یا صحبت داداشت رو شنیدی؟ اگه اینقدر راحت میره پس فردا زبانم لال یکی بیاد روش کار کنه بیا مواد بزن باید بره بزنه؟ من نمیگم دختره خوبه یا بده شناختی ندارم ولی داداشتم مقصره و خوشش میاد که میره وگرنه هزاران بهانه بود از جمله کرونا. یه پسر باید شخصیت مستقل و قوی داشته باشه شما انگار داری در مورد یه بچه 7سالا حرف میزنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من مطمن هستم داداشت هم مقصره تو دازی فقط میگی اون دختر مقصره اگه واقعا داداشت اینقدر بی اراده ا ...

قطعا 

ما منکر نیستیم .

ولی قبول داری یه دختر سه چهار سال هی پیام بده استوری بزاره توجه کنه پسر خوشش میاد؟اگر برعکسم باشه دختر جذب میشه فرقی نداره.

حرف ما اینه.وگرنه اگر خود داداشم بدون گیر اون میومد میگفت من از فلانی خوشم اومده انقد ناراحت نمیشدیم و منطقی منصرفش میکردیم .اما الان اون داره مدام پیگیری میکنه من از روابط دیگش هم خبر دارم با چندین نفر بوده و صحبت میکرده که بمن ربطی نداره هیچوقتم به هیچکی نگفتم و کار خاصی ام نکردم که نگفتم .حتی به داداشمم نگفتم با کسی بوده و خبر دارم چون ابروش نمیخواستم بره.

اینکه داداشم سادس و یا تربیتش مشکلی داره خب قطعا کامل نیست پدر من ادم خاصیه ما هیچ محبت پدری ندیدیم برادرم هم تو همه جمع های مردانه تنها بوده و مشکلات پشت سرش ...

گفتی که برادرت خیلی ساده و آرومه، باهاش حرف بزنین، زیاد باهاش حرف بزنین. نمیشه به دختره اولتیماتوم ...

زنگ بزنه مامانم بهش بگه؟

این وصلت هیچ جوره امکان پذیر نیست پدرش سایه مارو با تیر میزنه 

زنگ بزنه مامانم بهش بگه؟ این وصلت هیچ جوره امکان پذیر نیست پدرش سایه مارو با تیر میزنه 

اول با برادرت صحبت کنید، اگر به نتیجه نرسیدید بله، مامانت زنگ بزنن بهش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

عزیزم اگ همه راه ها رو رفتی و دیدی اخرش دارن کار خودشونو میکنن پدر و مادرت کمک مالی رو از برادرت قطع کنن ک بفهمه دختره ک خبری نیس 

با د

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

چرا فامیل با فامیل بده؟ 

ما ی دختر خاله داریم تازه۱۸سالش شده منتظریم شرایط جور شه بریم براش خواستگاری برا داداشم میگیم شاید بگن هنوز کوچیکه دست نگه داشتیم ..

من خودم ۱۷سالم بود خونواده ی خالم دلمو شکستن و عشقم ک پسرخاله م بود رهام کرد 

یا رب نظر توبر نگردد
زنگ بزنه مامانم بهش بگه؟ این وصلت هیچ جوره امکان پذیر نیست پدرش سایه مارو با تیر میزنه 

حتما همین کارو انجام بدین زنگ بزنین به پدر و مادرش پس فردا داییت شاکی نشه بگه به من میگفتین

چرا فامیل با فامیل بده؟  ما ی دختر خاله داریم تازه۱۸سالش شده منتظریم شرایط جور شه بریم براش خو ...

گلم اگر خوب بودن چرا که نه ما از خدامون هم بود .طولانیه تاپیک قبل توضیح دادم 

خودتونو بزارین جای ما ما به دلایل کاملا منطقی میدونیم بدرد هم نمیخورن .اصلا لجبازی نمیکنیم . خودتو ...

خوندم شرایط تونو ولی شاید واقعا عاشق شده باشه دختر داییت  وای بدترین چیز ضربه خوردن از فامیل هست اونحرفام نوجوونه  و ازدواجی خب طبیعیه منم از این خز بازیا داشتم ولی عا‌شق پسرخاله م بودم واونم عاشقم بود و نذاشتن 

یا رب نظر توبر نگردد
سریع یه دختر دیگه براش پیدا کنید نامزد کنه..چه دخترایی ب زور میخان قالب شن اه

اخه اصلا تو سن ازدواج نیست ...

همون ..خب مثل بقیه دخترا زندگیشون رو بکنن اگر شخصی عاشقشون بشه اقدام میکنه این چه مدله😞