2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 61 پست
چه بی ادب😐😐😐😐

خییییییلی....ایندفعه برم خونه مادرشوهرم اونو شوهرشم که مدام پلاسن همونجا...دلم میخاد پیش شوهرش اینکارو یجوری غیرمستقیم‌بگم....تازشم چندسال پیش بچه بزرگش ازمغازمون ۸میلیون دزدید...شوهرم کلافه شدازمغازه انداختش بیرون....تعریف کرد برام‌که باچه ترفندی انقدپول دزدیده...رفت به باباش گفت منتظرشد تااداداش بزرگش بیاد بهش بگه بچش چه گوهی خورده...اونم نیومدماهم رفتیم فرداش جاریه زنگ میزنه به شوهرم که بخدا اون پول ازمغازه شماندزدیده وقرقرای اضافی شوهرمم گفت تو راس میگی دوربینای مداربسته دروغ....اونم قسم خورد که توروخدا به داداشت نگو اگه بفهمه خون به پا میشه و گریه و....شوهر دلسوزمم الان ۴ساله ازاون قضیع میگدره هیچی به داداشش نگفته...پولمونم دودشد رفت هوا....

گاهی وقتا بهم‌میگه چرانمیتونی پول پس انداز کنی (فک کردمن ازماحرای پسرش بیخبرم)منم گفتم چون دزد دوربرم زیاده نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادو چی میدن مثلا درچه حد

عقد که پاگشام کردن  یکی پول داد یکی  نزدیک ۵۰۰وسیله اشپزخونه خریده بود ولی  امشب که دعوتم اولین باریه بعد عروسی  دعوتم کردن نمیدونم چی میخوان بدن ولی امکان داره  پول‌ بدن 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
عقد که پاگشام کردن  یکی پول داد یکی  نزدیک ۵۰۰وسیله اشپزخونه خریده بود ولی  امشب ...

انشالله بسلامتی و دل خوش استفاده کنی،خوشبخت بشی گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

من اون زمان ک عقد بودم.هر کی پاگشام میکرد میرفتم کمکش مقلن جاریای دیگم یا مادرشوهرم اینا 

ی سری مادربزرگ شوهرم پاگشامون کرد من اونجا معذبم خجالت میکشیدم نرفتم شب رفتم

بعد پدرشوهرم برگشت گفت چرا نیومدی کمکش کنی؟؟مادرشوهرمم گفت اره چرا نیومدی.انقد حرصم گرفته بود

براشون شده بود عادت انگار من وظیفم بوده من از سر مهربونی و اینکه حوصلم سر رفته بود میرفتم خیلی روشون زیاد بود اینو نمیفهمن من تازه مهمونم ن شما الان انقد حرص میخورم چقد ساده بودم

👩‍👧‍👧❤😍
😐😐😐از مغازه عموش؟؟

اره....اونم ۸میلیون....تویه کارم قبلش شوهرم با همین داداش بزرگش شریک شده بودش همه طلاهام وزمینمون و ۲۰‌میلیون‌پولمون رفت....تو همین دنیاتاوانشو دادن...ماکه کاری نکردم‌امابایکی دیگه همین غلطو کرده بود ۱۵روز افتاد زندان به قید سند آزادش کردن....ولی من هیچوقت نمیبخشمشون....انشالله تواون دنیاهم‌جواب بدن....

آخخخ من دلم‌خونه خواهر....مقصربیشتراین قضایاهم شوهرمه که همیشه دهنش بستست هیچی نمیگه....میگه خوشم‌نم ...

تازه بعضی وقتاهم لج‌میکنه فقط حرف خودشه

برانمونه عروسی برادرشوهرمو‌که گرفتن قبلش همه اقوام اومدن خونه پدرشوهرم بجز خواهربزرگه همین جاریم به حسابی عروسی پسرعموش بود نبایدمیومد یه تبریک‌بگه لااقل حتی عروسی هم نیومد(پدرشوهرم عموی جاری بزرگمه)چندوقت پیش خواهر جاریم اومد خونه آبجیش صداش میومد...مادرشوهرم تندی خونشو یه دستی زد که الان زهرا(خواهرجاریم)میاداینجا بعدچندساعت جاریم‌اومدگفت آبجیم زهراخونمون بود...ورفت بعدرفتنش پدرشوهرم‌گفت نیومدازعموش یه حالی بپرسه یاتبریکی بگه به اینم‌میگن برادرزاده وبغض کرد....همون شبش جاریم باباشو دعوت کردخونشون براشام...به شوهرم‌گفتم‌حق نداری بری دیدن عموت چشاشو واسم‌گرد کرد که چه معنی میده این حرفت....پاشد رفت بعدیکساعت اومد منم پیش پدرمادرش بهش گفتم که دخترهمین عموت صبح اینجابود نیومد یه حالی ازبابات بپرسه که مریضن...اونوقت تو سریع پامیشی میری دیدن باباش....اونم‌گفت هرکی یجور شخصیتی داره ....اون کوچیکتربزرگترحالیش نمیشه قرارنیس منم مثه اون باشم....ازاون بداراینکه جاری بزرگه فک‌میکنه ازترس اونه که میره دیدن باباش....آخ دلم آتیش میگیره وقتی فک‌میکنم

تازه بعضی وقتاهم لج‌میکنه فقط حرف خودشه برانمونه عروسی برادرشوهرمو‌که گرفتن قبلش همه اقوام اومدن خو ...

اون که شوهرت حق داره بره دیدن عموش.مشکل از جاری و خواهرشه که شعورشون نرسیده بیان .حداقل جاریت باید به خواهرش میگفت یه سری به عموش بزنه 

ولی خب جرا خودت جوابشو نمیدی وقتی شوهرت هیجچی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟

من اون زمان ک عقد بودم.هر کی پاگشام میکرد میرفتم کمکش مقلن جاریای دیگم یا مادرشوهرم اینا  ی سر ...

اره عزیزم دقیقا منم همینطوریم انقدر تو همه مراسماشون رفتم کمک دیگه احساس میکنم اگه نرم پشتم حرف میزنن و صد البته که میدونم میزنن و تو رو خودم بارها گفتن بخاطر همین پرسیدم باید برم یانه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

مهمونی برای تو هست تو که نباید بری کمک. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.