سلام بچه ها چندروز بعد از موعد پریودی میشه تست انجام داد. من همیشه پریودیم به موقع بود. و چندروز قبل از پریودی درد داشتم. ولی الان دوروزه عقب افتادم، و حتی هیچ علایمی ندارم فقط یکم ترشح دارم. امکان بارداری هست؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من علاعمم پادرد بود. تو پریودمم اینطوری میشدم همهههه میگفتن میخوای پریود شی ولی چون 4روز بعد از اقدامم پادردم شرو شد شک کردم نگو از روزی ک لقاح انجام شد پادرد داشتم روزای نزدیک تست زدنمم نوک سینهام درد گرفت عزیزم کمرمم گاهی خفیف درد میکرد
خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم
منم حدود یه هفته پیش پادرد خیلی بدی گرفتم، جوری که نمازمو نشسته میخوندم، ولی فقط 3روز ابنجوری بودم، ...
انشالا عزیزم
خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم