2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 63 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عروس عمو منم سه سال اقدام بود نشد، اخر بهش قرص برا تخمک گذاری داد دو قلو باردار شد الان هم بچه هاش ی ...

اره رفتم ولی بخاطر کرونا همیچی عقب افتاد ماه پیش خودمو همسرم جنسینگ خوردیم همش میگم شاید شدم.

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن.اولپیدا کردن شباهت ها.دوم احترام گذاشتن به تفاوتها❤️
نمیدونم شما هم خبر بده چی شد ایشالا بارداری

باشه عزیزم خدا کنه هرکی بچه میخواد، بچه دار بشه، همه ی ماهم که این تایپیک پریودیمون عقب افتاده، خبر بارداریمونو بدیم، 

اره رفتم ولی بخاطر کرونا همیچی عقب افتاد ماه پیش خودمو همسرم جنسینگ خوردیم همش میگم شاید شدم.

منم به دلم که حامله ای. لااقل یه تست خونگی میدادی. وای من جات بودم الان 20بار تست داده بودم

منم به دلم که حامله ای. لااقل یه تست خونگی میدادی. وای من جات بودم الان 20بار تست داده بودم

انقدر تستام منفی بوده ک جرعت زدنشو ندارم دوست دارم اگه توهم زدم ازاین خوشحالی استفاده کنم. خدااز دهنت بشنوه

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن.اولپیدا کردن شباهت ها.دوم احترام گذاشتن به تفاوتها❤️
راستی عزیزم علایم خاصی داشتی؟ 

من علاعمم پادرد بود. تو پریودمم اینطوری میشدم همهههه میگفتن میخوای پریود شی ولی چون 4روز بعد از اقدامم پادردم شرو شد شک کردم نگو از روزی ک لقاح انجام شد پادرد داشتم روزای نزدیک تست زدنمم نوک سینه‌ام درد گرفت عزیزم کمرمم گاهی خفیف درد میکرد

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
من علاعمم پادرد بود. تو پریودمم اینطوری میشدم همهههه میگفتن میخوای پریود شی ولی چون 4روز بعد از اقدا ...

منم پا درد شدم چند روز بعد نزديكيم  

تا حالا همچين چيزي نشده بود برام 

فقط يه پام همون سمتي كه تخمك تو سونو گفت  ازاد شده 

مثل گرفتگبي بود دردش 

اميدوارم  منم مثل شما باشم و + بشه

٥ روز مونده به موعدم 

خدايا به منم يه دختر بده🥰🥰🥰
من علاعمم پادرد بود. تو پریودمم اینطوری میشدم همهههه میگفتن میخوای پریود شی ولی چون 4روز بعد از اقدا ...

منم حدود یه هفته پیش پادرد خیلی بدی گرفتم، جوری که نمازمو نشسته میخوندم، ولی فقط 3روز ابنجوری بودم، خوب شدم. ولی دیگه هیچ علایمی ندارم. خدا کنه باشم

منم حدود یه هفته پیش پادرد خیلی بدی گرفتم، جوری که نمازمو نشسته میخوندم، ولی فقط 3روز ابنجوری بودم، ...

انشالا عزیزم

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم