2777
2789
عنوان

یعنی خودشیفتم

74 بازدید | 28 پست

بچه ها من بدم میاد بقیه ازم انتقاد کنن دوست دارم همچی طبق خواسته من باشه و بدم میاد از اینکه کسی باهام هم نظر نباشه دوست دارم خودم و به اون راه بزنم که ی چیزی برام مهم نیست ولی درواقع مهم واقع بشه انگاری اگه بگم مهمه خوشم نمیاد. مثلا من زیبا باشم بقیه بگن وایی چه خوشگلی منم الکی بگم برام مهم نیست و ی شخصیت مهربونو نشون بدم ولی از درون لذت ببرم که اینطور باشم یعنی حتما باید خودم و مخالف اون چیزی که میخوام نشون بدم... انگار اینجوری ارزش داره.

اره عزیزم هم خودشیفته ای هم برای اطرافیانت تاکسیک

ولی همین که فهمیدی جلویی

اکثر خودشیفتها اصلاااا نمیپذیرن هیچیو

راستی یادم رفت گفتی انتقاد نمیپذیری و انتقاد کردم ازت😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم هم خودشیفته ای هم برای اطرافیانت تاکسیکولی همین که فهمیدی جلوییاکثر خودشیفتها اصلاااا نمیپ ...

تاکسی چیه؟ نه قبول نکردم خودشیفتم😅 حتا از اینکه اینو بگم بدم میاد چون حس میکنم ارزش همچی میره زیر سوال... شخصیت خودمم قبول ندارم

تاکسی چیه؟ نه قبول نکردم خودشیفتم😅 حتا از اینکه اینو بگم بدم میاد چون حس میکنم ارزش همچی میره زیر س ...

چندسالته؟اگه نوجوونی بزرگ میشی درست میشه

میدونم جمله مسخره و تکراریه و حتی فکر کنی نه تو عوض نمیشی ولی خب یکم سنت بره بالا تغییر زیادی میکنی

حالا حدس زدم سنت پایینه شایدم نیست

اره اقلا مستعد هستی شایدم اقتضای سن هست،

همیشه همینم 😑😂 به کسی نگم چون بدم میاد از خودم ولی بهترینا رو بره خودم میخوام و میگم باید من بهترین باشم و کسی مثل من نباشه خاص باشم همه پایین خودم از خودم بدم میاد. البته هیچ کدوم از این افکارا اجرا نمیشه و نشده اعتماد به نفس خیلی زیاد دارم ولی همزمان هیچ اعتماد به نفسی ندارم

همیشه همینم 😑😂 به کسی نگم چون بدم میاد از خودم ولی بهترینا رو بره خودم میخوام و میگم باید من بهتری ...

چون معمولا آدم های مغرور همین طوری هستن. از درون پوچ هستن به خاطر همین تکبر دارن که خودشونو گنده کنن

چندسالته؟اگه نوجوونی بزرگ میشی درست میشهمیدونم جمله مسخره و تکراریه و حتی فکر کنی نه تو عوض نمیشی ول ...

من 21 سالمه تغییر فکر نکنم کنم آخه تا یادمه همینجوری بودم از همه هم بلا نسبت شما بدم میاد حس میکنم هیچکس کامل نیست

چون معمولا آدم های مغرور همین طوری هستن. از درون پوچ هستن به خاطر همین تکبر دارن که خودشونو گنده کنن

آفرین دقیقا من خیلیییییییییییی مغرورم همیشه فامیلمون تعریف میکردم حتا 4 سالم بود ی کار اشتباهی انجام دادم تنبیهم کرد بعدش من اخم کردم هر کاری کرد که من دوباره برم اون کار انجام بدم ندادم

چه آدمی پوچ حساب نمیشه؟ چه اعتماد به نفسی کاذب نیست؟

همیشه همینم 😑😂 به کسی نگم چون بدم میاد از خودم ولی بهترینا رو بره خودم میخوام و میگم باید من بهتری ...

میفهمم چی میگی

خوب این خوب نیست،از خیلی چیزها میاد این افکار

از فکر و خیال زیاد

از جاه طلبی

از کاری نکردن

از توهم خودبزرگ پنداری

از توهم باهوش بودن و خاص بودن

احیانا پدر مادر یا خواهر برادری نداری که خانواده خودتون رو برتر و باهوش تر و متفاوت تر از دیگر خانواده ها و اقوام یاد کنه؟

حالا تو درس ،تو ثروت ،تو تمیزی ،تو هرچیزی فرقی نداره