2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 194 پست
اون دیگه نمیاد 😢😢😢😢 گفتم فردا بیاد که تموم کنیم رابطه رو اونم قبول کرد به همین راحتی بعد اون هم ...

شاید فردا نظرش عوض بشه ،خدا خودش سر عقل بیارتش  کسی که به فکر آبروی کسی نباشد مسلمان نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همچین آدمی نامزد کردی!!عجبا..

دوسش داشتم عاااااشقش بودم منه لعنتی حتی الانم که دلمو شکسته تو فکرشم 😭😭😭😭 آخه ادم چطور میتونه از یه عشق به همین راحتی بگذره 

قربونت برم که باعث شدی بخندم اون حرصتو قشنگ توی جمله ی آخرت حس کردم دقیقا همون حرصیه که خودم دارم&nb ...

فداتشم عزیزم 

ولی واقعیتو گفتم اگه میتونستم خفش میکردم حتما

تو هم جمع کن خودتو ناراحت نباش دیه

چون با غصه خوردن فقط خودتو نابود میکنی

بذار اون حرص بخوره بفهمه چ فرشته ای رو از دست داده 

میدونی کجا میشکنی💔؟؟؟ اونجایی که"آدما"باهات کاری میکنن، که از"سادگیت"خجالت بکشی.
دوسش داشتم عاااااشقش بودم منه لعنتی حتی الانم که دلمو شکسته تو فکرشم 😭😭😭😭 آخه ادم چطور میتونه از ...

از عشق یه طرفه باید گذشت نامزدت اگه عاشقت بود اینقد راحت بهت فحش ناموس نمیداد و با کس دیگه مقایسه ت نمیکرد خیلی راحت رهاش کن نزار تحقیرت کنه وگرنه هر روزت جهنم میشه

عزیزم غصه نخور

همسر سابق من موقع جدا شدنمون از این حرفا بهم زیاد میزد جالبه با اینکه خودش بهش خیانت کرده بود و باعث جداییمون شده بود..

من سپردمش به خدا

الان زنش در حدی خراب که هر کاری میکنه نمیتونه جمع و جورش کنه آخر هم مجبور شده بفرستش کیش زندگی کنه تا حداقل جلوی فامیل و دوست و آشنا کثافت کاری نکنه

عزیزم خیلی ناراحت شدم از حرفات. ولی اینو بدون تو‌باید اول و آخر خودت رو در اولویت بذاری، برای خودت ارزش قائل باشی و خودتو دوست داشته باشی. چرا انقد خودتو وابسته یه آدم میکنی؟ یعنی چی به چشم بیوه بهم نگاه میکنن؟ تو اگه با همچین آدمی ازدواج کنی و هر روز زندگیت جهنم باشه همونا که بهت میخوان بگن بیوه میان حالتو بپرسن و دستتو بگیرن؟ یاد بگیر فقط خوشحالی و آرامش خودت برات مهم باشه. تعجبم از خانوماییه که میگن ولش کن عصبانی بوده .. مردا موقع عصبانیت فلان.. 

چرا اخه انقد خودتونو زیردست مرد خورد میکنید و عزت نفستون رو میشکونید؟ 

بهش گفتم فردا بیاد حرفامو بهش بزنم و تموم شه بره 😢 گفت باشه از خدامه میام 😢😢😢😢 اخرشم پیام دادم ...

ولش کن عیبی نداره

من میفهمم که چقدر احتیاج داری الان بیاد از دلت دربیاره

اما بسپار به خدا ببین خدا چی میخواد و چی پیش میاد 

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖
از عشق یه طرفه باید گذشت نامزدت اگه عاشقت بود اینقد راحت بهت فحش ناموس نمیداد و با کس دیگه مقایسه ت ...

نمیتونم هضمش کنم چطور خدا میبینه و درسی بهش نمیده که عبرت بشه برای همچین نامردایی😢😢😢