2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 194 پست
قربون دلای پاکتون مرسی😢 کاش خدا بهش نشون بده دل شکستن به این راحتی نیست 😢😢😢

کاش نیار عزیزم 

مگه دنیا بی حساب کتابه 

یه خدایی هست بالاسر که زمین و زمان دستشه بعد حقشو میزاره کف دستش 👉🌺چه بگی چه نگی

عزیزم سه سال زمان کمی نیست

اما صحبت یک عمر زندگی هست

خوب بود اگر خدای نکرده تاپیک میزدی که بعد از ۳۰ ساااااال زندگی مشترک تصمیم به جدایی گرفتم؟؟؟؟؟؟؟

و توی این ۳۰ سال فقط زجر کشیدم

کاش بعد از ۳ سال نامزدی که دستش برام رو شده بود کنار میکشیدم و به این سرنوشت دچار نمیشدم

به نظرم خدا رو شکر کن که قبل ازینکه دیرتر بشه شناختیش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نمیدونم چی بگم... شما بهم میگین قوی باشم ولی بخدا سخته سه سال چیز کمی نیست بخدا رو دلم سنگینی م ...

خب کسی ک قدرتو نمیدونه چرا اصرار داری کنارش باشی عزیزمن 

دلت شکسته درسته عزیزم ناراحتی بخدا حق داری

کم حرفی نیست سه سال موندن با یه آدم 

آخرشم جای تشکر اینجور جوابتو بده 

ولی آجی الان ناراحت شی ودلت بشکنه بهتره تا اینکه باقی عمرتم ب پاش تلف کنی 

میدونی کجا میشکنی💔؟؟؟ اونجایی که"آدما"باهات کاری میکنن، که از"سادگیت"خجالت بکشی.
ببین عزیزم شما اینقدرررر عزت نفست رو ندید گرفتی در برابر این آدم و اون چیزایی رو که باید توی خودت و ...

دقیقا همین طوره ازش یه بت ساختم با خودم گفتم تنها مرد چشم و دل پاکی که توی دنیاست فقط همینه ولی افسوس روزگار بدجور نشون میده چه اشتباهی کردم

خب کسی ک قدرتو نمیدونه چرا اصرار داری کنارش باشی عزیزمن  دلت شکسته درسته عزیزم ناراحتی بخدا حق ...

ایشالا که خدا با حرفای شما بهم قدرت بده که هر طور شده فردا محکم باشم و فقط تمومش کنم😢 هر چند مطمئنم این آدم پروتر از این حرفاست که معذرت بخواد قبل خوابشم میگفت خوب کردم هر چی گفتم 

عزیزم سه سال زمان کمی نیست اما صحبت یک عمر زندگی هست خوب بود اگر خدای نکرده تاپیک میزدی که بعد ...

درسته عزیز دلم حق دارین بخدا 😢 

زودتر بیاد تا تمومش کنم این رابطه ی کذایی رو تموم بشه سه سال اشک ریختن و زجه زدن 

کاش اینقدر راحت بود 😭😭😭😭😭 سه سااااااال از عمرمو پاش گذاشتم خدایااااا این همه دوست داشتنمو براش ...

چند وقت دیگه دوباره آروم میشی و زندگی دیگه را میتونی شروع کنی. سه سال بهتر از ده ساله که بعدش با یک بچه بری طلاق بگیری

ایشالا که خدا با حرفای شما بهم قدرت بده که هر طور شده فردا محکم باشم و فقط تمومش کنم😢 هر چند مطمئنم ...

ببخش اینجور میگم ولی خیلی حرص خوردم غلط کرده گفته خوب کردم 

آدمای اینجوری درست بشو نیستن

خدا تاوان دلشکستتو میگیره 

وای دلم میخاد خودم خفش کنم 

میدونی کجا میشکنی💔؟؟؟ اونجایی که"آدما"باهات کاری میکنن، که از"سادگیت"خجالت بکشی.
بهش گفتم فردا بیاد حرفامو بهش بزنم و تموم شه بره 😢 گفت باشه از خدامه میام 😢😢😢😢 اخرشم پیام دادم ...

عزیزم پیام هات رو خوندم دلت می خواد عذر خواهی کنه و عاشقت بشه ؟ تو یه اشتباه داری فکر می کنی برای مردها هر چی بیشتر تلاش کنی وبری سمتشون بیشتر به سمتت میان نه عزیز در اشتباهی! ازش فاصله بگیر ،بهش فرصت بده بیاد سمتت ونازت رو بکشه 

عزیزم پیام هات رو خوندم دلت می خواد عذر خواهی کنه و عاشقت بشه ؟ تو یه اشتباه داری فکر می کنی برای مر ...

اون دیگه نمیاد 😢😢😢😢

گفتم فردا بیاد که تموم کنیم رابطه رو اونم قبول کرد به همین راحتی بعد اون همه فحش یه معذرت خواهی نگفت یا نگفت جدا نمیشیم فقط گفت باشه 😭😭😭 اونقدر عقلش نمیرسه حتی معذرت بخواد 

ببخش اینجور میگم ولی خیلی حرص خوردم غلط کرده گفته خوب کردم  آدمای اینجوری درست بشو نیستن خدا ...

قربونت برم که باعث شدی بخندم اون حرصتو قشنگ توی جمله ی آخرت حس کردم دقیقا همون حرصیه که خودم دارم