2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 194 پست
عزیزدلم فدات شم آروم باش الان فقط آروم باش و اصلا سراغشو نگیر 

بهش گفتم فردا بیاد حرفامو بهش بزنم و تموم شه بره 😢 گفت باشه از خدامه میام 😢😢😢😢 اخرشم پیام دادم گفتم مرسی که خواب رو زهرمارم کردی ولی جواب نداد 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو ناراحت نکن ارامشتو حفظ کن گریه نکن ارزش نداره بهش می گفتی اگر ج ن .د ه م چرا اومدی نامزدی ک ...

یکی نیست همینو ازش بپرسه چرا اونوقتایی که بی پول بودی که حتی بابات از خونه بیرونت کرده بود بخاطر بدهی من آدم خوبه بودم من کسی بودم که کنارت بودم عزیزت بودم الان شدم این 😢😢😢😢😢😢 تو این زمونه که هیچ دختری به کم قانع نمیشه با بی پولیش و بداخلاقیش ساختم بخدا خواستگار داشتم چند تا همشونو بخاطر این رد کردم حالا میگه فیلم بازی کردی خواستگارت کجا بود 😢😢😢😢😢 آخ خدایا 

ببین اصلا دنبالش نرو بذار ببینیم خودش چه میکنه هم توهین کرده بهت هم دلتو شکسته شاید عصبی بوده شاید ...

قبل اینکه بره با خیال راحت بخوابه گفتم فردا بیا تا حرفای آخرمو بزنم و بعدشم بری اونم گفت باشه حتما دیگه حتی جوابمم نداد 😢😢😢😢😢😢

یکی نیست همینو ازش بپرسه چرا اونوقتایی که بی پول بودی که حتی بابات از خونه بیرونت کرده بود بخاطر بده ...

میفهمم عزیزم درکت میکنم خودتو اذیت نکن فدات شم گریه  هم نکن بالاخره تکلیفت معلوم میشه کاش وقتی دیدی شروع کرده فحش دادن هیچی بهش نمی گفتی و آف میشدی

چرا شما اینجور فکر میکنین اخه😭😭میرفتی تو زندگی بعدش با یه بچه زندگیتون خراب میشد چی بخدا منم یهو ...

بخدا نمیدونم چی بگم... شما بهم میگین قوی باشم ولی بخدا سخته سه سال چیز کمی نیست بخدا رو دلم سنگینی میکنه تو سختی ها پا به پاش بودم یه بار نگفت دستت درد نکنه ... میدونم سختی های شما بیشتره میدونم قوی ترین شماها ولی 😢😢😢😢 این دلی که شکسته خیلی درد میکنه ... من طعم عشق رو نچشیدم این نامرد اولین عشقم بود که افسوس همه ی خوشی هاش با بقیه یوده 

ببین عزیز دلم

از پیامات احساس کردم یه دختر صاف و صادق و مهربان در عوض بسیار ساده دل و زود باور هستی

شک ندارم اگر فردا به دست و پات بیفته و عذر خواهی کنه و چهارتا حرف عاشقانه بزنه و بگه اون لحظه عصبی بوده و قسم بخوره که دیگه تکرار نمیشه ، تو به سادگی کوتاه میای و میبخشی

البته بخشش کار انسانهای بزرگ هست

اما به شرطی که بعدا طاقت عهدشکنی داشته باشی

خدانکنه عزیزم خدا میبینه همرو عزیزم دقیقا یجااااااااااا سرت میاره ک اصلا انتظارشو نداری پس غصه نخور ...

عزیززززم من درداتونو گوش میدم از خودم شرمنده میشم 😭😭😭😭😭😭 نمیدونم شاید چند سال دیگه خدا رو شکر کردم اما حالا قلبم انگار پاره پاره شده 

فردا هیچ پیامی بهش نده و ارتباط تو قطع کن ببین خودش چه میکنه

من خیلی کم طاقتم بارها بهش پیام دادم در حالی که مقصر بوده واسه همین میخوام هر جور شده فردا طاقت بیارم ببینم چی میگه 

عزیززززم من درداتونو گوش میدم از خودم شرمنده میشم 😭😭😭😭😭😭 نمیدونم شاید چند سال دیگه خدا رو شکر ...

ن عزیزم تو سنی نداری ک یکی بهتر اون و پیدا میکنی صد در صد ولی این سری با چشم باااااز

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
عزیزم حتی اگر فردا بیاد به دست و پات بیفته و معذرت خواهی کنه ، متاسفانه یک نقطه ضعف بزرگ ازت پیدا کر ...

دقیقا همین طوره چقدر خوب تشخیص دادی،بهش میگم این همه ساعت یهویی غیبت میزنه کجا میری میگه فکر کن میرم تو بغل معشوقه هام عشق و حال میکنم تازه بچه هامم درست کردم باهاشون 😭😭😭😭 آخ یعنی میدونه چی بگه قلب من تیکه تیکه بشه دقیق همونو میگه 

ببین عزیزم شما اینقدرررر عزت نفست رو ندید گرفتی در برابر این آدم و اون چیزایی رو که باید توی خودت و توی وجود ِ خودت می دیدی ، چشمهاتو روی خودت و وجودت و عزت نفست بستی و بجاش همه چی رو در این آدم دیدی ! و ازش بت ساختی توی ضمیر ناخودآگاهت ! و کائنات اینجاست که به آدمی شاید بخواد به نوعی یه تلنگری بزنه که بیشتر در پی ِ شناخت خودش باشه و روح و فطرت ِ خداگونه اش رو ندید نگیره .. اگه هر کسی توی این دنیا بنا به هر دلیل و علتی ، از چیزی که باید ، نکته و درس ِ اون مطلب و مورد رو نگیره ، اونوقت چیدمان ِ اتفاقها براش به گونه ای رقم خواهد خورد و در واقع شاهد چیزهایی خواهد بود که از اون بُتی که آدمی برای خودش ساخته ، بخواد رها بشه و به خودش بیاد.. و اگه چنانچه نکته و درس ِ این یادآوری ِ کائنات رو آدمی بگیره که هیچ .. رها میشه . ولی باز اگه همچنان نکته و درسی رو که باید نگیره ، اون مسئله و موضوع ، بارها و بارها به طُرُق ِ مختلف براش تکرار میشه تا درس بگیره ..

🚩🚩 سختی های زندگی به من یاد داد بی اهمیت ترین چیز توی مسیر زندگی حرف ِ مردمه . . . 🚩🚩