2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 194 پست
ببین اسی شیر مادر حلالت نیست اگه این بیشرف رو تو راه رو های دادگاه به گ.و.ه خوردن نندازی ببخشید من ...

چی بگم مامان بابام اگه بفهمن قیامت میشه بگم این بی شرف بهم گفته ج.نده و حرومی 😭😭😭😭😭وای خدا کاش کور میشدم 😭😭😭😭😭😭بهش میگم بی وجدان تو اصلا میفهمی حرومی یعنی چی میگه خوب کاری کردم گفتم لیاقتته 😭😭😭😭😭 آخ که هر چی میگذره بیشتر فحش هاش تو سرم اکو میشه 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم مامان بابام اگه بفهمن قیامت میشه بگم این بی شرف بهم گفته ج.نده و حرومی 😭😭😭😭😭وای خدا کاش ...

عزیزدلم

فدات شم آروم باش

الان فقط آروم باش و اصلا سراغشو نگیر 

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖
نامزدمه سه سال با همیم تازه نامزد کردیم 

اشکالی نداره باز دیر نیست کات کن بره رد کارش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ببین عزیزم من صب ساعت 9جلسه دادگاه دارم و دادخواست طلاق دادم با ی بچه ک نمیدونم ایندش چیه و الان چند ...

الهی بمیرم برات 😭😭😭😭😭😭منم این سه سال جلوی چشمم میاد دائم وای خدا کاش یکی میومد دستمو میشکوند ولی شب تا صبح رو صرف این آدم نمیکردم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 آخ جیگرم میسوزه وقتی یادم میاد نمیدونم چطور سر روی بالش میذاره چرا خدا همین امشب مجازاتش نمیکنه بفهمه چی به من گذشته 😭😭😭😭😭😭

چی بگم مامان بابام اگه بفهمن قیامت میشه بگم این بی شرف بهم گفته ج.نده و حرومی 😭😭😭😭😭وای خدا کاش ...

عزیزدلم حیف اون اشکات نیست. 

غلط کرده اینجور گفته بهت

عزیزم ولش کن وقتی الان اینجور میگه همون بهتر ک بره درسته دوسش داری و چندسال باهاش بودی 

ولی الان اگه ببخشیش فردا بدتر میکنه باهات 

وقتی فکرش ودلش پیش یه نفر دیه ست اصرار نکن واسه موندن کنارش 

چون اینجور فقط خودتو بی ارزش نشون میدی. 

میدونی کجا میشکنی💔؟؟؟ اونجایی که"آدما"باهات کاری میکنن، که از"سادگیت"خجالت بکشی.
عزیزدلم حیف اون اشکات نیست.  غلط کرده اینجور گفته بهت عزیزم ولش کن وقتی الان اینجور میگه همون ...

دیگه هیچوقت روی خوشبختی رو نمی بینم 😢 چقدر رویا داشتم فکر میکردم بهترین مرد دنیاست