2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 194 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بی شخصیت و  خوشحالم که شوهرت نیست  خیلی راحت برو دنبال سرنوشت خودت

کاش اینقدر راحت بود 😭😭😭😭😭 سه سااااااال از عمرمو پاش گذاشتم خدایااااا این همه دوست داشتنمو براش گذاشتم دیگه حتی دلم نمیخواد به خودم نگاه کنم 😭😭😭😭😭 چطوری میتونم دوباره عاشق بشم تا آخر عمرم تنهااام 😭😭😭😭😭😭

کاش اینقدر راحت بود 😭😭😭😭😭 سه سااااااال از عمرمو پاش گذاشتم خدایااااا این همه دوست داشتنمو براش ...

سه سال رفت 

برو که بقیه ی عمرت نسوزه عزیزم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
کاش اینقدر راحت بود 😭😭😭😭😭 سه سااااااال از عمرمو پاش گذاشتم خدایااااا این همه دوست داشتنمو براش ...

تنها باش 

بهتر از اینه که تا آخر عمرت پای یه بی شخصیت بمونی 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
چند سالته

۲۳ سالمه 😢😢😢😢😢😢😢 از ۲۰ سالگی زندگیم وقف این نامرد شد گفت تنها جایی نرو نرفتم،گفت با فلانی نگرد نگشتم، شدم مطیعش ولی حالا ببین چی شدم 😢😢😢

راست میگی یعنی بیخودی حرص خوردیم واسه یه پسر الوات که با اسی نسبتی هم نداره

آره والا منم کلی حرص خوردم چطور به یه الدنگ اجازه میدن الفاظ زشت براشون بکار ببرن بعد حرف از دوست داشتن میزنن اول خودتو دوست داشته باش به خودت ارزش بده با این آدم کات کن تا بعد( اینا خطاب به استارتر)

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بعضی وقتا آقایون نیاز ب تنهایی دارن باید تنهاش ن بذاری

ولی من الان بیشتر از هر وقتی نیاز داشتم قبل اینکه بره راحت بخوابه معذرت بخواد، بهم گفت تموم شد گفت نمیخواد منو میگه من عشقتو نمیخوام 😭😭😭 گفتم تو بعد این همه سال تو فکر اون دختری میگه آره هستم اصلا همین الانم دلم میخواد باهاش عشق و حال کنم😭😭😭😭😭😭 اصلا هر چی میدید من بیشتر حرص میخورم بیشتر حرفای بدتری میزد ای خدااااا😭😭😭😭😭

ببین عزیزم من صب ساعت 9جلسه دادگاه دارم و دادخواست طلاق دادم با ی بچه ک نمیدونم ایندش چیه و الان چندین شبه ک نخوابیدم کلا مث روح شدم بس ک داغونم 8سالم زندگی کردم با همچین مردی این درست نمیشه روز ب روز بدتر میشه مشاوره و هیچیم بیش از دوماه اثر نداره چون ذاتشون همینه هنوز کتک بخوره ادم بهتر از شنیدن اینجور فحشا هست از من ک همه چیز بهم گفت اینکه خیلی خوبه پس تا ب روز من نیافتادی و ی بچه بدبخت نشده خودتو ایندتو نجات بده

بجای گریه و بیشتر کوچیك کردن خودت

بلاك بزن بره پیش همون دوس  دخترش

با ی بی لیاقت عمرتو هدر دادی ولی عب نداره میشه درس زندگیت ب هر ناکسی محبت نکنی

از امروز تا زمانی ک تکلیفت مشخص شه هیچ پیامی نمیدی هیچ پیامی حتی ی ببخشید هم گف ک شک دارم بگه هیچ نگو .

اصلا کوتاه نیا ب هیچ وجه این مرد  تکیه گاه نیست ی پسر بچه نپختس

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
دوست داشتن ندارن همچین بی شرف هایی دوست من هم عاشق پسری مث نامزد ت شده الان بهت بگم چی داره میگذره ب ...

نمیدونم چی بگم بخدا این یه تیکه از ظلم هایی هست که کرده بخدا عید امسال هم باهام دعوا کرد دقیقا بهم همین فحش رو داد بازم کل فروردین ماه رو اشک ریختم حتی یه بار پیام نداد معذرت بخواد بعد فهمیدم خدا به زمین گرم زدتش براش درس عبرت شده گفتم دیگه تکرار نمیکنه ولی بازم امشب 😢😢😢😢😢