2777
2789
عنوان

جدا شدم....

231 بازدید | 10 پست

19 سالم بود که توی چت عاشق یه پسره شدم.... 23 سالگی باهم عقد کردیم 24 سالگی ازدواج... 3 هفته زندگی مشترک داشتیم.... خر کار بدی که بگین کرد هر کارررررری آخرشم به من گفت زیادی مثبتی من دوست دارم به شیوه ی خودم از زندگی لذت ببرم.... بگذریم..... بزور ازش جدا شدم چون نمیخواستم همچین ادم هرزه ای بابای بچم بشه.... ولی الان هر کی واسم میاد به دلم نمیشینه انگار فقط یه نفرو میتونستم دوست داشته باشم و اون یبار تمام شده.... الان خودمو مشغول خوندن برای فوق و کار کردم کلی پیشرفت کردم ولی عاشق کسی نمیشم.... میترسم نتونم هیچوقت ازد کنم یا خوشحال باشم.... 

ربطی نداره آدم زنده باید زندگی کنه خوش بین باش ایندفعه درست انتخاب کن

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم منم مثل شمام 

لا اینکه جدا شدم هیچکی به دلم نمیشینه ...و عاشق نمیشم‌

شایدم میترسم عاشق شم دوباره جدایی به وجود بیاد 

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿

من نظر نمیدم قضاوتم نمیکنم تو زندگی شما نبودم 

ولی اینو مطمعن که خدا نمزاره تنها بمونی 

یه روزی یه جایی برات یه برنامه ای ریخته 

شاید طلاقت خیرتی داشته شاید برای زندگی ایندت برکت بیشتری گذاشته باشه 

عجله نکن همه چی اونجور که باید درست میشه 

تجربه کردم که میگم 

ممنونم مهربون

خوشحالم که یکی فحشم نداد😑

اخه تو این نی نی سایت هر وقت من پست گذاشتم برا خانما امید بدم بشون یکی اومده فحش کشم کرده نمیدونم چرا هیچ وقتم فکر کنم نفهمم😑😑😑😑

الان 27 سالمه 2 سال گیر کارای طلاقم بودم

عزیزم نگران نباش ب وقتش عاشقم میشی انقدر ادمای خوب هست

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌