2777
2789
عنوان

مادر شوهر بیچارم از دست جاریم کارش به بیمارستان کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 43 پست

کار جاریتون غلط بوده

و اینکه خواهر شوهراتون اینجور میگن، آیا شما باهشون گرم و صمیمی و خدای نکرده اهل موش دوانی و ایجاد جدایی شده اید یا خیر؟ 

اگر شما با محبت، محترم، اهل سنگ اندازی و تفرقه نیستی قطعا کوتاهی می‌کنند به حق شما و نباید قیاس کنند.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خواهر شوهر گفتن عروس همینه خو بگن. مگه اونا کی ان😂 حالا بگن همه عروسا همینن به جز اسی عروس گل ماهه راضی میشی😅 بیخیال بابا جاریت بیخود اینکارو نکرده حتما جریانی بود تو ازش بی خبری. شاید حرف تو حرف شده بش گفتن بیا اینم طلا 4 تومنی برو بفروش مثلا میگم خدا میدونه دیگه

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
خوب چه ربطی به شما داره الان

والا نمیدونم هر وقت میخوان چیزی بگن جمع میبندن مثلا میگن عروسن دیگه چه توقعی داری یا عروس همینه دیگه خوب منم عروسشونم 

پدر شوهرم برگشته به شوهرم گفته میخوایم از دست عروسها بریم شهرستان زندگی کنیم منم به شوهرم گفتم میگفتی خوب به زن من چه ربطی داره مگه اون چیکار کرده والا کار و یکی دیگه میکنه بعد موقع حرف زدن جمع میبندن آخه به من چه 

والا نمیدونم هر وقت میخوان چیزی بگن جمع میبندن مثلا میگن عروسن دیگه چه توقعی داری یا عروس همینه دیگه ...

تو چرا همه چیو بخودت میگیری 

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....
2804
متاسفم براش تو ن بدشو بگو ن کاری بهش داشته باش ازش فاصله بگیر

والا آخرین باری که رفتیم خونشون پارسال بود تو این چند سال هر وقت بهش نزدیک شدم ازش ضربه خوردم به خاطر همین اصلا بهش کاری ندارم فکر کن به ما نگفته که پسرش عقد کرده ما از زبون مادر شوهرمون شنیدیم بعد گلگی کرده که چرا زنگ نزدن تبریک بگن تازه خانم ناراحت هم شده🤔🙄

2805
2801