2777
2789
QUOTE=177080849]سلسزیزم خوبی؟ چه خبرا؟ خانمی رفتی سونوگرافی؟ من باید چهارشنبه برم دکتر سونو مجدد بشم ...

ای وااای عزییییزم😔

چقدر ناراحت شدم😭

من هم چنین تجربه ای داشتم؛ بارداری قبلیم اینجوری بود توی ۶ هفته و ۳ روز قلب دیده نشد، جنین هم دیده نشد و توی تکرار ۱۰ روز بعدش هم دیده نشد و بارداریم پوچ بود😔. داروهامو قطع کردم و بعد از چند روز سقط شد. من اون موقع خیلی خیلی ناراحت بودم ولی خدا کمکم کرد و دوباره اقدام کردم. خیلی درکت میکنم عزیزم خیلی سخته 😔 خدا کمکت کنه عزیزم

ان شاءالله به زودی دوباره باردار بشی و اینبار همه چیز اوکی باشه

نه ساک بارداری مچاله شده.اندازه جنین با ساک مطابقت ندارع و غیر طبیعی.و جنین توی 6  مونده ان ش ...

عزیزم نمیدونم برای آرامش قلبت چی بگم ولی برات آیت الکرسی میخونم..

حتما حکمتی داشته خودتو ناراحت نکن مطمئن باش خدا خیلی زود دلتو آروم میکنه و بچه های سالم و صالح بهت میده..

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وااای عزییییزم😔 چقدر ناراحت شدم😭 من هم چنین تجربه ای داشتم؛ بارداری قبلیم اینجوری بود توی ۶ ه ...

خیلی سخته.واقعا فکر نمیکردم هدیه ای که خدا خودش بهم داده بخواد پس بگیره.حتما لایق نبودم...

ولی واقعا دیگه توان پیگیری و دارو درمان ندارم....ممنون از همدردیتون

کاش برای منم خودش سقط بشه اما مثل اینک باید کورتاژ بشم انقد ک شیاف و امپول استفاده کردم

..
عزیزم نمیدونم برای آرامش قلبت چی بگم ولی برات آیت الکرسی میخونم.. حتما حکمتی داشته خودتو ناراحت نکن ...

ممنون عزیز مهربون.ان شالله خداوند ب شما سلامتی و شادی روز افزون عطا کنه.

..
خیلی سخته.واقعا فکر نمیکردم هدیه ای که خدا خودش بهم داده بخواد پس بگیره.حتما لایق نبودم... ولی واقع ...

عزیییزم اینجوری نگو😔 خدا اونی رو که بیشتر دوست داره، سخت تر امتحان میکنه. واقعا درکت میکنم خیلی خیلی سخته، امیدوارم خدا خودش توان تحملش رو بهت بده و هرچه زودتر پاداش این همه سختی و صبوری رو بهت بده

خیلی سخته.واقعا فکر نمیکردم هدیه ای که خدا خودش بهم داده بخواد پس بگیره.حتما لایق نبودم... ولی واقع ...

منم سر اون بارداری خیلی شیاف و قرص پروژسترون استفاده کرده بودم، ولی خدا رو شکر خودش سقط شد. مهر ماه همین امسال بود. دعا میکنم شما هم راحت سقط کنی عزیزم.

خدایا خودت این دوست خوبم رو دریاب🌹

ممنون عزیز مهربون.ان شالله خداوند ب شما سلامتی و شادی روز افزون عطا کنه.

قربونت برم عزیزم ان شاءالله خدا خیلی زود طبیعی بهت بچه های سالم و صالح بده.. 🤲

منم سر اون بارداری خیلی شیاف و قرص پروژسترون استفاده کرده بودم، ولی خدا رو شکر خودش سقط شد. مهر ماه ...

ممنونم عزیزم.شما خیلی خوب و محترمی.ان شالله خیر بچه هاتو ببینی..همیشه شاد باشین

..

یه چیزی میخواستم بگم، میدونم که ناراحت میشید ولی گفتنش از نگفتنش شاید بهتر باشه.

متاسفانه بچه منم توی ۷ هفتگی متوقف شده و دیشب دیگه قلب کوچولوش نمیزد😔

نمیدونم حکمت خدا چی بود، بعد از بیست و چند میلیون هزینه و ۱۳۰ تا آمپول و کلی قرص و شیاف و ... اینجوری دماغمو سوزوند ولی من راضیم به رضای خدا، مطمئنم که اون صلاح منو میخواد. 

ان شاءالله بعد از سقط یه مدت بدنمو تقویت میکنم و حال و هوام که بهتر شد دوباره اقدام میکنم

عزیزم دکتر دیشب منو معاینه کرد و گفت این ترشحات طبیعیه. شمام نگران نباش احتمالا مال شمام طبیعیه

ممنون عزیزم که گفتی ولی دکتر منو معاینه نکرد😐 ببخشید اینو میپرسم ترشحات شما چه رنگیه؟ خارش هم داشتی؟

ممنون عزیزم که گفتی ولی دکتر منو معاینه نکرد😐 ببخشید اینو میپرسم ترشحات شما چه رنگیه؟ خارش هم داشتی ...

ترشحاتم  زرد متمایل به سبز بود البته توی این چند روز که دیگه شیاف نزاشتم از بین رفته. خارش نداشتم