2777
2789
سلام گلم. نترس اونقدرام سخت نیست فقط یه خورده آمپول ها و داروهاش زیاده، یه خورده هم رفت و آمد به مطب ...

خداکنه دفعه اول بگیره میترسم نگیره خیلی ها رو دیدم حتی دفعه دوم هم نگرفته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا😥چه بد البته اینو بگم که من از دکترم همون شماره رو هم ندارم 😁 مطبش هم یک روز در میونه. اگر ...

ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد براتون

به چه دردم میخوره اون شماره وقتی تو مواقع اورژانسی باید باشه ولی خاموشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خداکنه دفعه اول بگیره میترسم نگیره خیلی ها رو دیدم حتی دفعه دوم هم نگرفته بود

احتمال اینکه دفعه اول نگیره که هست ولی احتمال اینکه بگیره هم هست. پس شما سعی کن به چیزای خوب فکر کنی ❤

ولی یه گوشه از ذهنت اینو داشته باش که اگه دفعه اول نگرفت دنیا به آخر نرسیده و میتونی بازم انتقال جنین بدی و حامله بشی 

ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد براتون به چه دردم میخوره اون شماره وقتی تو مواقع اورژانسی باید باشه ول ...

عزیییز دلم دیگه بهش فکر نکن و حال خودت رو از این بدتر نکن. ان شاءالله که لکه بینیت هم تا فردا صبح قطع میشه. الان از همه چیز مهمتر اینه که استراحت داشته باشی. سعی کن به یک چیز خوب که بهت آرامش میده فکر کنی و بخوابی

عزیییز دلم دیگه بهش فکر نکن و حال خودت رو از این بدتر نکن. ان شاءالله که لکه بینیت هم تا فردا صبح قط ...

هنوز قطع نشده لک بینی قهوه ای دارم

هنوز قطع نشده لک بینی قهوه ای دارم

عزیزممممم اصلا. خودتو نگران نکن توی ای وی اف این چیزا طبیعیه.

و داروهات خیلی کم بود روزی 3 شیاف پروژسترون هر 8 ساعت باید معمولا میزاشتی

ان شالله میای خبر میدی که چیزی نبود.و بسلامت این دوران میگذرونی

..
سلام عزیزم  لک بینی قهوه ای یعنی خونِ مونده، یعنی خونریزی جدید نیست و بقایای خونریزی دیشبه. خو ...

آره تماس گرفتم سه تا شیاف و یه آمپول دارم ولی بازم لک دارم

عزیزممممم اصلا. خودتو نگران نکن توی ای وی اف این چیزا طبیعیه. و داروهات خیلی کم بود روزی 3 شیاف پرو ...

آره من خودمم فکر میکنم داروهام کم بود از اونه چون هم انوکسا داشتم هم آسپرین خب باید پروژسترونم زیاد میشد

دعا کنین اتفاق بدی نیفتاده باشه

آره تماس گرفتم سه تا شیاف و یه آمپول دارم ولی بازم لک دارم

عزیزم ان شاءالله که هیچ چیز مهمی نیست. توکل کن به خدا. از ته ته دلم دعا میکنم نی نیت محکم چسبیده باشه به رحمت و ۸ ماه دیگه بیاد توی بغلت و اونوقت تمام این استرس ها رو فراموش کنی

عزیزم ان شاءالله که هیچ چیز مهمی نیست. توکل کن به خدا. از ته ته دلم دعا میکنم نی نیت محکم چسبیده باش ...

عزیزم امروز رفتم دکتر سونو کرد و خداروشکر ساک بارداری و کیسه زرده رو دید. ببخشید شما رو هم ناراحت کردم. 🙄😘

عزیزم امروز رفتم دکتر سونو کرد و خداروشکر ساک بارداری و کیسه زرده رو دید. ببخشید شما رو هم ناراحت کر ...

واااای خدا رو شکر 😍

چه خبر خوبی بود، ان شاءالله همیشه دلت شاد باشه عزیزم 😙😙😙