2777
2789
عزییییزم نگران نباش ان شاءالله چیزی نمیشه.  با دکترت تماس گرفتی؟

مطبو که جواب نمیدن یه شماره دادن تو مواقع اورژانسی بزنیم که اونم خاموشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه اصلا آمپول نداشتم این مدت روزی دوتا شیاف و دوتا دوفاستون داشتم

چه عجیب که آمپول نداشتی! من‌از روز انتقال دارم یه امپول پروژسترون میزنم به اضافه روزی دو تا قرص دوفاستون و سه تا شیاف فرنوژست. آمپول انوکساپارین هم از روز تخمک کشی تا حالا دارم میزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا 🤔 خیلی کار خوبی کردی آمپول پروژسترون رو زدی، به نظر من شیافت رو هم‌ بکن روزی سه تا تا بری پیش دکترت

چه عجیب که آمپول نداشتی! من‌از روز انتقال دارم یه امپول پروژسترون میزنم به اضافه روزی دو تا قرص دوفا ...

آره همه همینو میگن من خودمم استرس این آمپوله رو داشتم که چرا من ندارم.از فردا دو تا آمپول میزنم با یه شیاف البته اگه دکترم جواب بده و یه دستور دیگه بده

ولی اصلا نگران نباش. من واسه حاملگی دخترم چندین بار دچار لکه بینی شدم و مجبور میشدم آمپول پروژسترون بزنم. دوستم هم که همزمان با من باردار بود از همون ماه اول دوم به مدت دو سه ماه خونریزی داشت (لکه بینی نه ها، خونریزی!) و استراحت مطلق بود دو سه ماه. ماشالا الان پسرش همسن دختر منه

آره همه همینو میگن من خودمم استرس این آمپوله رو داشتم که چرا من ندارم.از فردا دو تا آمپول میزنم با ی ...

کار خوبی میکنی عزیزم. البته اگه به دکترت بگی خونریزی داشتی خودش صد درصد برات آمپول پروژسترون رو تجویز میکنه

ولی اصلا نگران نباش. من واسه حاملگی دخترم چندین بار دچار لکه بینی شدم و مجبور میشدم آمپول پروژسترون ...

ان شاالله که برا منم اینطور باشه و مشکلی دیگه پیش نیاد

میدونی من فکر میکنم دکترم دارو کم داده بهم اخه همه آمپولو دارن منم باید از فردا آمپولو بزنم

کار خوبی میکنی عزیزم. البته اگه به دکترت بگی خونریزی داشتی خودش صد درصد برات آمپول پروژسترون رو تجوی ...

اگه جواب بدن دیگه کلا همه ی خط های مطب رو منشی هدایت داده به گوشیش اونم خاموش کرده یعنی چون آخر هفته اس جواب نمیده بمیری هم مهم نیست براشون

اگه جواب بدن دیگه کلا همه ی خط های مطب رو منشی هدایت داده به گوشیش اونم خاموش کرده یعنی چون آخر هفته ...

ای بابا😥چه بد

البته اینو بگم که من از دکترم همون شماره رو هم ندارم 😁 مطبش هم یک روز در میونه. اگر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد باید برم بیمارستان اطلاع بدم تا اونا بهش زنگ بزنن

اخرین جنینم بود.دیگ تحمل سختیهاش و ندارم الهی بحققققق خدا باردار شیبزودی

عزیزم دنبال علایم نکرد من نداشتم اصلا

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
سلام منم میخام ای وی اف کنم مگه مراحلش خیلی سخت بود عزیزم ترسیدمم

سلام گلم. نترس اونقدرام سخت نیست فقط یه خورده آمپول ها و داروهاش زیاده، یه خورده هم رفت و آمد به مطب واسه سونو و دارو و اینا زیاده. اگر آدم کم حوصله و پرمشغله ای باشی برات سخت میشه. باید یه مدت پشت کار به خرج بدی و مرتب و با حوصله و سر همون تایم هایی که میگن بری مطب و داروهات رو مصرف کنی🌹🌹🌹

عزیزم دقیق میگی چه داروهایی الان داری مصرف میکنی و از هر کدوم روزی چند تا؟

شیاف دوتا دوفاستون دوتا آسپرین یه دونه انوکسا یه دونه استرادیول سه تا و یدوفولیک

که امروز انوکسا و آسپرینو قطع کردم دوتا آمپول و دوتا شیاف گذاشتم