2777
2789
واااای مرسی عزیزم یعنی میشه منم مادر بشم اشک تو چشام جمع شده  دعا کن برام تاپیکتو ذخیره میکنم ...

ای جانمممممممممم به حق حقانیت خدا که جای حق نشسته..میشی مطمعنم 

بیا خبرشو بده

اینجا فقط خبرای مثبت داده میشه

..

سلام دوستان.. ان شاءالله خداوند متعال بهتون بجه سالم و صالح بده... دوست منم مشکل شمار و داره پارسال انتقال جنین داشت متاسفانه نشد الان بازم میخواد اقدام کنه فریز داره براش دعا کنین ان شاءالله همتون حاجت روا بشین... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان مراحلمون از این به بعد چیه باید چیکار کنیم؟ ب من گفتن داروهارو ادامه بدم تا دوهفته بعد برم ...

من که فردا صبح بتام رو دوباره چک میکنم و عصر میرم مطب. ولی خب میدونم که همینو میگه، میگه داروها رو ادامه بده و دو هفته بعد برای سونوی قلب جنین بیا. شاید هم دوز دارو ها رو کم و زیاد کنه.  موقع آی یو آی دو سال پیشم که اینجوری بود

عزیزم با انرژی مثبت برو جلو، ان شاءالله زود زود مامان میشی 😘

چشم عزیزم 

الهی امین ممنونم بابت دعای خیرت😘

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
ای جانمممممممممم به حق حقانیت خدا که جای حق نشسته.. میشی مطمعنم  بیا خبرشو بده اینجا فقط ...

الهی امیییییین ممنونم عزیزدلم 

انشاءالله که با دعای شما و لطف پروردگارم منم مادر بشم

چشم حتما هرچی شد میام میگم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیزان مراحلمون از این به بعد چیه باید چیکار کنیم؟ ب من گفتن داروهارو ادامه بدم تا دوهفته بعد برم ...

به من گفتن شنبه برم سونوی ساک ولی کاش به منم می گفتن همون دو هفته بعد میرفتم چون باید دو هفته بعدشم برم برا سونوی قلب ان شاءالله 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وای خداروشکر بسلامتی عزیزممممممم دوقلوهه

کاش دوقلو باشه یه دخمل یه پسمل دیگه راحت شم ولی فکر نکنم چون روز ۱۷ انتقال بتام شد ۱۰۰۸

نمیدونم، حدس زدم. ان شاءالله که هرچی خیره همون بشه، و ۸ ماه دیگه نی نی یا نی نی هات رو بغل کنی 😘

ممنون گلم ان شاالله که هر چی مصلحت خداست

ان شاالله شمام گل پسر یا گل پسراتو صحیح و سالم بغل کنی😍😍

به من گفتن شنبه برم سونوی ساک ولی کاش به منم می گفتن همون دو هفته بعد میرفتم چون باید دو هفته بعدشم ...

جدی..

اتفاقا خیالت راحت میشه

من دوستداشتم سونو میشدم

ولی گفتن نیازی نیست.اگر مشکلی نداری و خونریزی نداری داروهاتو ادامه بده دوهفته دیکه بیا سونو

شما داروهاتو ادامه میدی؟

..