من نمیدونم چرا عکس نامه رو ک فرستادی از اون دستکش سیاه خیلی ترسیدم
منم دقیقاااااا
کلا یه حس خیلی بدی گرفتم خیلی خیلی بد
با هردوتا عکس..
لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍 لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂 لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁درخواست دوستیم قبول نمیکنم
حالا منم اینو تعریف میکنم ولی به خدا اگه یه ذره هم دروغ بگم این اتفاق حدود بیست پنج سال پیش واسه یکی از همشری های منم اتفاق افتاده بود یه دختر نوزاد پیدا کرده بودن و بزرگش کردن مادره عین دختر خودش ازش مواظبت کرد و بزرگش کرد وقتی به سن ازدواج رسیده بود شوهر زنه اومده بود به دختره گفته بود حالا که میخوای ازدواج کنی بیا زن خودم بشو خداشاهده دختره با کمال بی شرمی رفت باهاش ازدواج کرد و اون زن اول و بچه های مرده رو هم از خونه اشون بیرون انداخت دقیقا الان ۵ ساله از ازدواجشونم میگذره واقعا این قدر وقاحت و بیشرمی فقط از یه حروم زاده برمیاد و بس
وای بیچاره این بچه .این مادر بگو بچه رو نمیخواستی چرا بدنیا آوردی.حداقل سقطش میکردی.الان معلوم نیست عاقبت این بیچاره چی بشه.انشاله که بحق فاطمه زهرا این طفل معصوم عاقبت بخیر بشه و آینده خوبی داشته باشه چون در حقش ظلم شده
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹