2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2 ماه پیشم کنار بانک بچه ای که 4 دست و پا میرفت رو رها کرده بودن...طفلکی میرفت این طرف اون طرف ...رو ...

وای تورو خدا این چی بود گفتی

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

فقر فقر ناچاری فقر ناچاری فقققققققققققر

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

چند سال پیش جلو خونه مامانم ی بچه گذاشته بودن صدا گریه ش میمومد داداشم درو باز کرد دیدیم ی بچه سه چهار روزه گذاشتن زنگ زدیم پلیس اومد گفتن مابلد نیستیم بغلش کنیم لطفا شما بیارینش خواهرم با شلوار قرمز و چادر گل گلی بچه بغل رفت کلانتری از اونجام با همون تیپ با ماشین پلیس بچه رو بردن شیر خوار گاه

سالها پیش توایستگاه اتوبوس یه زن میادویه بچه نوزاد و میده به عمه پدرم ومیگه چند دقیقه نگهش دارید الآن برمی‌گردم....خلاصه اینکه هنوزکه هنوز نیومده دنبالش واون دخترکوچولوالآن دامادوعروس داره

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

وای خدا چجوری تونسته.. 

منم هفته پیش پیاده روی بودم هدفون گوشم بود

از سر پارک یه دختر بچه 5ساله افتاد دنبالم 

انقد ترسیدم اخر برگشتم هدفونو برداشتم با عصبانیت گفتم چی میخوای

گفت خاله گم شدم منو میبری خونمون

وای انقد دلم سوخت گفتم کجاس خونتون گف نمیدونم گفتم شماره پدرمادرت گفت نمیدونم

نزدیک خونمون یه میدون هست اونجا همیشه پلیس وایمیسه دادمش دست پلیس برگشتم خونه

خدا کنه پیدا شده باشه

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘
وای اصلا اشکام بند نمیاد وای خدایا خدایا من خودم 2تابچه دارم  کاش تهران بودم بخدا همین الان ...

😔😔😔 عزیزم ادم از عاقبتش میترسه ..اینک بعدا شر بشه بگن از کجا معلوم اورده بودن دم در؟؟ از کجا معلوم ک ندزدیدین؟؟ میگن راعی داری برا اثباتش؟؟صدتاااااا شر درس میشه برا ادم