2777
2789
آشنا میشه نه فامیل دیگه میتونست بگه آشنا مغزم رگ به رگ شدش🤕🤒

بابا دختر خالش که هست شوهر داره عمه ی شوهره دیگه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

چطور بعضیا میگن مادره اورده باید پاش وایسه 

پدرررر کجاستتت این وسط هاااان پدرررر کدوم گورستونیه ....پچفه همیشه دو سرررر داره 

چرا کسی از پدرررررش .چیزی نمیگه هاااان 

من میگم اگر شرایطشو ندارین سقط کنین همینایی ک میان اه و ناله میکنن برای سرنوشت این بچه 

اگر مادره میومد میگفت شرایطشو ندارم میخوام سقط کنم 

سه ردیف دلیل میورد ن ال مبشه بل میشه چرااا و اینا

این بچه وقتی یک سلول بود میمورد خوب بود یا در اینده با دو متر قد روزی هزار بار بمیره 

بازم اما خدا بزرگه انشالله همین این مورد باعث بشه خیلی از همین خانمایی ک میگن ده ساله منتظریم ب خودشون بیان برن اینجور بچه هارو ک دیگه ب دنیا اومدن بزرگ کنن براشون مادریی کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم بهزیستی بهمون ندادن..تو شهرای دیگه هم آشنا ندارم

با دهمین خانم تماس بگیر   . شاید شد

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
یکی از فانتزیام اینه که ی بچه اینجوری خدا سر راهم بذاره.چون مطمینم از بهزیستی بهمون بچه نمیدن.ولی وا ...

خوب با دهمین خاتم صحبت کنین

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
الان خواهر من اخه همچین مشکلی داره‌.۳ سال پیش یه نوزاد رو از یه گدا خرید (به نوزاد مخدر میدادن که بخ ...

واسه ثبت نام مدرسه و مهد کودک شاید بشه، اما در طول زندگی برای خیلی کارها، رضایت پدرش رو میخوان، مثلا اگر دختر باشه موقع ازدواج، اجازه پدر میخواد برای ازدواج و راجع به عمل های خطرناک هم پدر یا یکی از افراد خانواده که رابطه خونی با فرد دارند باید رضایت نامه رو امضا کنند، یا اگر زیر سن قانونی بخواد از کشور خارج بشه هم رضایت پدر می‌خوان که باید بره امضا کنه، خلاصه که مشکل فقط مدرسه نیست...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
سلام. یه روزم جلو در خونه ما گذاشته بودن یک نامه هم نوشته بودن : سلام. ما میخواستیم این بچ ...

واقعا ارشد تربیت معلم هستین؟

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
چرا داری مغالطه میکنی من کدوم قسمت حرفام گفتم اینایی که همه سر راهی هستن حروم زاده ان ؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون ...

خودتون گفتین تو دین گفته بچه روابط نامشروع حرام زاده هست واقعا برات متاسفم انشالله تو اون دنیا جواب این حرفات رو بدی