2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

265 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من روز 12 سیکلم رابطه داشتمم.و کامل داخل تخلیه شد البته پریودیمم منظم نیست و همیشه تاخیر دارم. خلاصه 5ساعت بعد رابطه 2تا قرص خوردم الانم که تقریبا 72ساعت میگذره دوتا خوردم. و رفتم کلی دمنوش خریدم بخورم ک پریود بشم. اگه راه دیگه ای بلدید بگید ک حامله نشممممم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ااخه روز 12 پریودی تقرریبا روزای تخمک گذاریه. بعد خیلیا میگن با قرص حامله شدیم😭😭

خوب دیگه توکل به خدا ان شاله که حامله نشی.ولی خوب چون روزای تخمک گزاریت بوده باید بیشتر احتیاط میکردی.ولی خوب به موقع خوردی.

خوب دیگه توکل به خدا ان شاله که حامله نشی.ولی خوب چون روزای تخمک گزاریت بوده باید بیشتر احتیاط میکرد ...

اخه قرص اعصاب مصرف میکنم دکتر گفته ب هیچ وجه نباید حامله بشی وگرنه عقب مونده میشه

ااخه روز 12 پریودی تقرریبا روزای تخمک گذاریه. بعد خیلیا میگن با قرص حامله شدیم😭😭

بله متاسفانه من با قرص اورژانسی باردارشدم دکترم گف فقط 35درصد احتمال هس ک با قرص باردار نشین

زندگی میکنم با قانون خودم
اخه قرص اعصاب مصرف میکنم دکتر گفته ب هیچ وجه نباید حامله بشی وگرنه عقب مونده میشه

ان شاله که حامله نباشی..منم برات دعا میکنم....چون خووم اصلا به بجه دوم فک نمیکنم استرس تو درک میکنم