2777
2789

من خودم مینا دارم بپرس شاید بتونم کمک کنم

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
من خودم مینا دارم بپرس شاید بتونم کمک کنم

چیکار کنم عزیزم اشتی کنه باهام میوه مورد علاقشو دادم ولی حرف نمیزنه دیروز حرف میزدا الان نه مریضم نیست با مامانم کلی حرف میزنه با من نه بعد اینکه الان تازه گرفتمش گفتن بمونه تو قفس عادت کنه بهتون بعد بیارینش بیرون ۳ ماهشه ناخوناشو پراشو بچینیم البته خودمون نه کس دیگه با ما که قهر نمیکنه نه ممنون میشم کمکم کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم عزیزم اشتی کنه باهام میوه مورد علاقشو دادم ولی حرف نمیزنه دیروز حرف میزدا الان نه مریضم نی ...

ای جانم مینا یکم لوسه😂😂 با مامان منم قهر کرده بود  حتی از دستش غذا هم نمیخورد

ببین مهم نیست جوابتو میده یا نه تو برو همش باهاش حرف بزن

بهش خوراکی بده ولی اصرار نکن حتما از دستت بگیره احتمال داره یکی دوروز کلا جوابتو نده ولی کمکم درست میشه

چیکار کردی مگه؟😂😂😂

درمورد ناخون ها و پراش من نمیچینم بخاطر اینکه بنظرم سودی واسش نداره مینای من الان تقریبا ۱۴-۱۵ سالشه تمام این سالا همینطوری بود

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
از دست من غذا میگیره

خوبه👌🏻💛

ای جانم مینا یکم لوسه😂😂 با مامان منم قهر کرده بود  حتی از دستش غذا هم نمیخورد ببین ...

بعد عزیزم تو خونه میچرخه من درارمش اولین بار نمیره زیر کاپینتی بالای کمدی چیزی

بعد عزیزم تو خونه میچرخه من درارمش اولین بار نمیره زیر کاپینتی بالای کمدی چیزی

راستش خیلی این مورد نمیدونم

متاسفانه یکی از بال های مینای من شکسته بود زمانی که تحویلش گرفتم بخاطر همین خیلی فعالیت نداره و بیشتر توی قفسش میمونه تا بیرون

اها خیلی ممنون

خواهش میکنم✨